#12 MAGNUS JYSTAD
Spilte kamper
V
U
T
Mål
4
1
4
25-21


PERSONLIG
Det ryktes at Magnus Jystad ble født den 15. september 1979 et eller annet sted i Trondheimsregionen.
KARRIERE
Bedrevitere vil hevde at karriere-CV'er snakker man ikke om før karrieren er over. I Magnus Jystads tilfelle startet IL Tempo-karrieren sommeren 2005 i hjemmekampen mot Åfjord, derfor snakker vi ikke om karrieren. Men det ryktes at Magnus har en fortid i bl.a. Freidig.
POSISJON
Hans fargerike personlighet gjenspeiler seg også på fotballbanen. Kjent som en "Bruce Grobbelaar-type"-keeper med mange grimaser og merkelige utspark. Gjorde et flott innhopp som spiss allerede i sin femte IL Tempo-kamp grunnet skader...
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2006
1
0
0
0
0
3,0
2005
8
0
0
0
0
5,63
Totalt
9
0
0
0
0
5,34
KARAKTERISTIKK

Med en IL Tempo-historie sterkt preget av mangel på keepere som faktisk ønsker å stå i mål, er det ganske ironisk at når Magnus Jystad plutselig kommer ut av skapet, returnerer Bjørn Flyen fra Las Vegas og Stig Smolan er ferdig med førstegangstjenesten. Når dette skrives har klubben tre keepere som alle har ambisjoner om å være klubbens førstekeeper i mange år fremover. Likevel er det akkurat nå mye som tyder på at Jystad er et lite hestehode foran de to andre.

Som drosjelærling og mange "gratisturer" på taxi-trening, måtte Jystad imøtekomme et nytt og annet miljø i IL Tempo. Etter å ha blitt beskutt fra alle mulige vinkler og posisjoner på en hel rekke ekstra-treninger gjennom uka, ble Jystad veid og funnet akkurat passe tung til å debutere bare dager etter at han signerte for IL Tempo. Selv om Åfjord vant kampen 2-0, kom Jystad ut av kampen med rak rygg og stolt panne. Da spilte det ikke så mye rolle at ankelen nærmest var brukket og at han var sterkt delaktig i Åfjords andre mål.

Med tanke på hvor få keepere IL Tempo har hatt opp gjennom historien, ble heller ikke en keeperdrakt ofret så mye som en tanke da de nye draktsettene ble bestilt fra Kappa i 2004. I så måte er det flott å se at Magnus har vist seg ansvaret voksen og investert store summer i 5. divisjons klart vakreste og estetiske keeperdrakt. Så gjenstår det og se om Smolan og Flyen kan motstå fristelsen å kjøpe en like flott drakt.

 
RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
2 E. Hoff
3 V. Olsen
4 J. Rønning
5 M. Sarheim
6 V. Jenssen
7 S. Larsen
8 B. Iversen
9 M. Skjæret
10 T. Bjørgum
11 E. Rønning
12 M. Jystad
13 J. Jensen
14 B. Coelho
15 S. Bøkestad
16 O. Hoff
17 F. Halvei
18 M. Eide
19 R. Preller
20 J. Johnsen
21 E. Bjaaland
22 J. Vinjerui
23 C. Husby
24 J. Darell
25 R. Waage
42 E. Eikebrokk