#25 ROAR WAAGE
Spilte kamper
V
U
T
Mål
1
0
0
9-0


PERSONLIG
Født 7. juli 1980 på føderommet.
KARRIERE
Fortid som ruvende og taklingssterk midtstopper på Freidig. Var den gangen en stor og fryktet jævel, men er nå blitt innhentet av tenårenes urettferdige hormonforskjeller og har endt opp som en liten plugg med god dynamikk og latino-inspirert look, med sitt lange, krøllete hår. Digger å bruke hårbånd.
POSISJON
Midtstopper som elsker å bryte foran. Starter gjerne angrep bakfra og mister sjelden ballen. Ser på seg selv som et frisparkfantom etter å ha dundret et frispark i krysset i en bedriftskamp for Torpedo i 2004. Jålete fremtoning, men ikke i spillestilen. Lagspiller.
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2006
1
1
0
0
0
8,0
Totalt
1
1
0
0
0
8,0
KARAKTERISTIKK

Roar Waage slo igjennom i Freidig-drakta med brask og fram i tidlige barneår. Var i en årrekke en bærebjelke på det sagnomsuste laget som vant alt som vinnes kan med bl.a. annet Freidigs Cantona og Øyvind Burkeland på laget.

Gikk en lysende fotballfremtid i møte, men en rekke graverende fylleepisoder gjorde sitt til at Waage aldri ble tilbudt noen kontrakt med Freidigs seniorlag. Dermed måtte et av regionens største talenter se seg om etter fritidsaktiviteter på andre og mer usportslige arenaer enn fotballbanen, det endte som det ofte gjør med tidligere fotballspillere. Flaska ble redningen. Oppi flaska? Karsk.

Men nå er Waage tørrlag og fotballseriøs. Etter en 4-5 treninger hvor han for alvor viste frem sitt talent, fikk Waage sjansen som stopper i 9-0 seieren over Flatås i vårsesongens siste kamp. Waage ble selvfølgelig kåret til man of the match og kronet debutkampen med å score etter et fantastisk løp hvor det hele kuliminerte med at han rev av seg IL Tempo-skjorta og viste frem sin hvite t-skjorte under med påskriften: "Jeg var ikke der da Jan Roger Jensen scoret."

Har nå antydet en mer seriøs profil fremover og kan med det være med på å forme et bunnsolid IL Tempo-forsvar fremover.

RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
2 E. Hoff
3 V. Olsen
4 J. Rønning
5 M. Sarheim
6 V. Jenssen
7 S. Larsen
8 B. Iversen
9 M. Skjæret
10 T. Bjørgum
11 E. Rønning
12 M. Jystad
13 J. Jensen
14 B. Coelho
15 S. Bøkestad
16 O. Hoff
17 F. Halvei
18 M. Eide
19 R. Preller
20 J. Johnsen
21 E. Bjaaland
22 J. Vinjerui
23 C. Husby
24 J. Darell
25 R. Waage
42 E. Eikebrokk
Forum

Det skjedde