#15 SIMON BØKESTAD
Spilte kamper
V
U
T
Mål
0
0
0
0-0


PERSONLIG
Frøys nesten i hjel da han ble født 6. september 1978 i Brønnøy kommune. Ble fraktet med helikopeter til Trondheim for å rekke treningskampen mot Sjetne.
KARRIERE
Har fortsatt til gode å debutere i profesjonell sammenheng rent fotballmessig, men har spilt noe five-a-side med Tor Arne Hetland og Trond Einar Elden. Spilte sin første treningskamp for IL Tempo i 8-0 seieren over Sjetne.
POSISJON
Påstår selv han er landets raskeste på de 2 første meterne, noe som gjør han til en egnet førsteforsvarer. Tyr gjerne til ufine taklinger og kyniske klareringer for å unngå å fremstå som rundingsbøye. Kan brukes som back på begge sider, men ses hovedsaklig på som et alternativ på venstre. Jobber mye med kondisen. Må jobbe mer.
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2006
0
0
0
0
0
-
Totalt
0
0
0
0
0
-
KARAKTERISTIKK

Har fortid som godtemons og saftkaill på lørdagskvelder foran tv'n. Flyttet fra Brønnøy til Trondheim og ble umiddelbart tatt under Onkel Eivinds vinger da han begynte studier på Trondheims Økonomiske Høyskole (TØH). Livretten pytt-i-panne ble sporenstreks tatt av tapeten og erstattet med idrettsfysiologisk egnet kosthold.

Har fortsatt til gode helt å akklimatisere seg det sosiale studentliv og er kjent for å være en såkalt "voyeur" ved festlige anledninger, hovedsaklig for å dra røverhistorier (hovesaklig om Onkel Eivind) i ettertid.

Liker å bryte, men hater å tape. Har alltid en skrøne på lur med en solid dose seriøs undertone. Er en lagspiller og står alltid for det han sier. Hvis Simon er med, er han med 100%. Uten at det nødvendigvis betyr at han alltid er seg selv 100%, noen ganger er han en annen, uten at han nødvendigvis fremstår som schizo av den grunn.

Rosenborg-supporter på sin hals etter at han tok med seg flyttelasset til Trondheim, men hater som alle andre lidenskapelige IL Tempo-spillere Frode Johnsen: God på defensive cornere, jobbet hardt. Terningkast 7.

 
RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
2 E. Hoff
3 V. Olsen
4 J. Rønning
5 M. Sarheim
6 V. Jenssen
7 S. Larsen
8 B. Iversen
9 M. Skjæret
10 T. Bjørgum
11 E. Rønning
12 M. Jystad
13 J. Jensen
14 B. Coelho
15 S. Bøkestad
16 O. Hoff
17 F. Halvei
18 M. Eide
19 R. Preller
20 J. Johnsen
21 E. Bjaaland
22 J. Vinjerui
23 C. Husby
24 J. Darell
25 R. Waage
42 E. Eikebrokk
Forum

Det skjedde