#22 JOSTEIN VINJERUI
Spilte kamper
V
U
T
Mål
1
1
2
10-13


PERSONLIG
Født 3. mars 1980 et steinkast unna Eivind Arne Bjaaland. Oppkalt etter Hans Rotmos sang "Hestmainn."
KARRIERE
Debuterte som krafthopper som sønn av far sin i Hegnibakken i skisportens vugge Morgedal. Grunnet tyngdekraft konverterte han til fotballen og en strålende karriere som keeper på IL Dyre Vaa, klimakset var nok da han redda Treungens straffe ekspedert av selveste Jan Gunnar Solli i Vest-Telemark Cupen 1994.
POSISJON
Er kjent for å bekle ekstremt få posisjoner, men krangler ikke om posisjonen. Er glad i sosiale lag og er en stor supporter av glad guttehumor og garderobekultur. Utenfor banen bekler han pappa-rollen til fulle og skolebenken på Dragvoll hvor han studerer Europakunnskap.
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2006
4
0
0
0
0
6,0
Totalt
4
0
0
0
0
6,0
KARAKTERISTIKK

Jostein kom som lyn fra klar himmel til keeper-plassen i treningskampen mot Gimse 28.02.06. Bjaaland hadde lenge vært på utkikk etter en "Schmeichel" som kunne spre trygghet helt bakerst på IL Tempo-skuta da han kikket over stuebordet og fant gull. En trenger som kjent ikke gå over Bekken for å finne vann! Debutnervene var lagt igjen på Savoy dagen før, og "Jossi" spilte seg inn i de meste skeptiske IL Tempo-sjelene med å vise gode kommunikasjonsferdigheter, trygge inngrep og stabilt keeperspill.

Jossi har også en fortid som utespiller, en kort en sådan. Han kom inn som innbytter på høyreflanken for Dalådal i det 78. minutt mot Beitstad i 2001, men ble byttet ut igjen i det 81. etter å ha bommet på åpent mål. Jossi skyldte på innbytterpuls, noe han for øvrig hadde lært av sin nære venn John Carew etter EM i 2000, dette hjalp dessverre ikke på spillerbørsen som pendlet mellom 0 og 1 poeng i bussen hjem. Etter dette la han høyreflanken på hylla og gjorde et sensasjonelt comeback som keeper for Dalådal i fjor. Gjorde en kanonkamp med blant annet strafferedning og et utall OL-floker i vindkastene på Tangmoen stadion.

Ellers er Jossi en kunnskapsrik fyr som er alle quiz-spilleres våte drøm, Bjaaland lover et års forbruk av pannekaker og gin&tonic til den som slår han i hvilken som helst quiz-sammenheng!

PS: Bærer det legendariske mellomnavnet Hestmann. Dette er ikke et virus.

 
BILDEMONTASJE
RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
2 E. Hoff
3 V. Olsen
4 J. Rønning
5 M. Sarheim
6 V. Jenssen
7 S. Larsen
8 B. Iversen
9 M. Skjæret
10 T. Bjørgum
11 E. Rønning
12 M. Jystad
13 J. Jensen
14 B. Coelho
15 S. Bøkestad
16 O. Hoff
17 F. Halvei
18 M. Eide
19 R. Preller
20 J. Johnsen
21 E. Bjaaland
22 J. Vinjerui
23 C. Husby
24 J. Darell
25 R. Waage
42 E. Eikebrokk
Forum

Det skjedde