#13 JAN ROGER JENSEN
Spilte kamper
V
U
T
Mål
2
1
2
16-14


PERSONLIG
Født 6. februar 1980 nede ved Ranheimsskjæra, et sted mellom Strindheim kunstgress og Angelltrøa.
KARRIERE
Kort karriere, klorte seg fast til venstrevingen i Strindheim junior. Har ikke spilt fotball verken før eller siden. Huskes for fantastiske dribleraid langs venstresiden avsluttet av enten et et millimeterpresist innlegg eller dødelig skudd. Er en jævel til å feire, en skikkelig drama-queen. Har feiret siden juniortida, men har nå lagt flaska på hylla og funnet frem 3T-kortet og aerobic-skoene.
POSISJON
Legendarisk venstreving-type. Ikke kjent for å jobbe bakover på banen, men mest forover. Har med årene mistet noe fart og opparbeidet seg noe pondus. Høyrefoten er like elendig som alltid. Et alternativ på både venstre back og ving. Liker å snakke om seg selv som sentral midtbane-type, det liker ingen andre å snakke om.
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2006
5
1
0
0
0
5,2
Totalt
5
1
0
0
0
5,2
KARAKTERISTIKK

Jan Roger Jensen ble plukket opp på 3T rett etter nyttår 2006 da han febrilsk og fånyttes forsøkte å finne igjen den gode formen fra guttespiller-tida i Strindheim hvor han ble kjent som en legendarisk venstreving. Dannet en fryktet angrepstrio med Eikebrokk og Aalbu. Kjent for å ty til teatralske og sterkt overdrevne feiringer, men hadde ofte god grunn til å feire sine supermål.

Har slitt med å finne seg til rette i debutsesongen for IL Tempo. Har alternert mellom å spille venstreback og venstre ving, men viste seg plutselig frem som spiss i bortekampen mot Kolstad 3 i slutten av juni da han dunket inn et supermål fra 30 meter. Utviste voldsom arroganse på påfølgende trening, med følgende tekst nærmest skrevet på brystkassa: "Hvor var du da Jan Roger scora."

Sliter med å få beina til å fungere, uten helt å finne ut hva som er galt. IL Tempo ergoterapeutiske avdeling spekulerer i om det kan dreie seg om betennelse eller overbelastning. Mest sannsynlig er årsaken Trøndelags mange betongbelagte dansegulv hvor Jensen i en årrekke har vært en gjenganger med sin streetdisco. På byen favoriserer han 80-tallsdrinken "Seven Seven" som ble popularisert av danseløven John Travolta i "Saturday Night Fever."

Om Jensen kan finne igjen rytmen fra homsedansen og videreføre den til fotballbanen har vi garantert ikke sett det beste av IL Tempos eneste venstrebeinte fotballspiller (utenom Geir Bekken og Eivind Bjaaland).

RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
2 E. Hoff
3 V. Olsen
4 J. Rønning
5 M. Sarheim
6 V. Jenssen
7 S. Larsen
8 B. Iversen
9 M. Skjæret
10 T. Bjørgum
11 E. Rønning
12 M. Jystad
13 J. Jensen
14 B. Coelho
15 S. Bøkestad
16 O. Hoff
17 F. Halvei
18 M. Eide
19 R. Preller
20 J. Johnsen
21 E. Bjaaland
22 J. Vinjerui
23 C. Husby
24 J. Darell
25 R. Waage
42 E. Eikebrokk