#18 MARIUS EIDE
Spilte kamper
V
U
T
Mål
1
1
0
6-2


PERSONLIG
Kom til verden 25. desember 1980. Hadde sin første fotballtrening med Gisle bare sekunder senere. Ble hudflettet for dårlig teknikk.
KARRIERE
Spilte hele sin ungdomskarriere for Strindheim, med Gisle som trener, som en slags motsetning til Fredric Vogel, som konstant skjøt ballen i hodet eller skrittet på treneren. Har siden juniortida tatt gjentatte pauser fra fotballen, men har gjort comeback både for Othilienborg og IL Tempo II. Nå er han klar for skikkelig fotball med IL Tempo I.
POSISJON
Spilte i en årrekke indreløper og høyre flanke for Strindheim junior, men har de seneste årene vært et selvsagt førstevalg på høyrebacken for både Othilienborg og IL Tempo II. Har selv uttalt at han ikke kan spille NOEN andre steder på banen lenger. Men spiller jævlig bra på høyrebacken.
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2006
2
0
0
0
0
5,5
Totalt
2
0
0
0
0
5,5
KARAKTERISTIKK

Den rakryggede, utilnærmelige og elegante Marius ventes å spille høyreback i år. Med sin kløkt, fart, høye bunnivå, og stabile prestasjoner kamp etter kamp, nyter han stor tillit blant kaptein Olsen og lagkamerater.

Har dog glimret med sitt fravær på Leangen-treningene og virker å bære preg av det. De sugende løpene langs høyrekanten er blitt færre og færre etterhvert som kroppen er gått fra veltrent til smålubben. Likevel er Marius en mann vinger frykter da han med sin fart tvinger de med seg på defenisve løp de ei liker.

Defensivt har Marius stålkontroll. Gjør særs få taktiske blemmer, og han er en av de få som bruker snakketøyet på en konstruktiv måte. Digger å vende ryggen til dommere og medspillere fremfor å komme med usaklige utbasuneringer og bedrevitenskap. Er sterkt troende profesjonalist og er sin største kritiker.

Har de siste årene satset fulltid på futsal, dvs. innefotball, hvor han har scoret nesten to-sifret antall mål. Maestro og vaktmester for slubbertlaget Scheise 04 og Fardin, som består av bl.a. andre IL Tempo-ess som Johnsen, Keown, Faxe og det glatte Jack Bauer.

 
RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
2 E. Hoff
3 V. Olsen
4 J. Rønning
5 M. Sarheim
6 V. Jenssen
7 S. Larsen
8 B. Iversen
9 M. Skjæret
10 T. Bjørgum
11 E. Rønning
12 M. Jystad
13 J. Jensen
14 B. Coelho
15 S. Bøkestad
16 O. Hoff
17 F. Halvei
18 M. Eide
19 R. Preller
20 J. Johnsen
21 E. Bjaaland
22 J. Vinjerui
23 C. Husby
24 J. Darell
25 R. Waage
42 E. Eikebrokk