SØNDAG 12. FEBRUAR 2006

En smørblid hovedtrener presenterte sin første tilvekst:
MØT JOSTEIN!

(Fagerheim Allé) Bjelle Bjålls presenterte stolt som en hane sitt første kjøp over en flaske gin lørdag kveld, Jostein "Jossi" Vinjerui er målvakten som skal tilføre tyngde til IL Tempo sesongen 2006.

Eivind Bjaaland drar paralleller med Rinat Dasajev, Einar Rossbach, Gordon Banks og andre storheter når han skal karakterisere sitt nye funn:
"Jossi har sine kvaliteter i et stabilt godt keeperspill, godt grep, tyngdekraft og kommunikasjon med forsvarsfireren. Dessuten veier han tett opp mot 90 kg, jeg kan ikke fordra tynne keepere! Eneste svakhet er fem-metere grunnet sin nærsynthet, men det er nå rettet opp med laseroperasjon, så ser overhodet ingen grunn til at han ikke skal kunne tilføre angrepsspillet en ny dimensjon og score på noen av 5-meterene i år."

Jossi har en lang karriere bak seg som lilleputtkeeper for Dyre Vaa, så det skal ikke stå på rutinen. Høydepunktet var den historiske strafferedningen i '94 som ødela Jan Gunnar Sollis karriere, hvem har vel sett han ta straffe siden?

Bjaaland er hemmelighetsfull når han blir konfrontert med nye signings, men etter 3 runder med stramme konjakkers letter han litt på sløret:
"Jeg har en midstopper på lur, rask, posisjoneringsdyktig og taklingsterk. Har spilt i 3.div noen sesonger, men trengte nye utfordringer, jeg håper vi får han med på neste treningskamp!"

"Ellers har jeg lett etter en spiss, men funnet en back. Jeg har ingen aning om hvor god han er, men han har sagt seg villig til å betale treningsavgift i alle fall."

PS: Jostein Vinjerui er tildelt trøye nr. 22 foran 2006-sesongen. Dette nummeret arver han etter keeperkollega Magnus Jystad, som overtar Ben Holans trøye nr. 12.


Forum
 
Det skjedde