MANDAG 24. APRIL 2006

IL Tempo-debutantene roser hverandre opp i skyene:
- JO ER BEDRE ENN HAAKEN!

(Regnbuen og luftslottet) Jo Espen Darell, Christian Husby og Jan Roger Jenssen har ikke trent med IL Tempo i mer enn to og en halv uke. Likevel har de på den korte tiden allerede rukket å gjøre et positivt inntrykk, både hva holdninger og talent angår. Gutta selv er ikke snauere enn at de tror de kan hjelpe IL Tempo til store triumfer allerede i nær fremtid. De fikk litt rett allerede i søndagens kamp mot Skaun BK.

- Vi er ikke her for å være påfyll på treningene eller for å holde reservebenken varm til langt ut i 2. omgangene. Jo Darell, f.eks., trengte bare en omgang for å bevise at han er bedre enn Haaken, sier den kjekkeste av de tre, Jan Roger Jenssen.

Gode holdninger og vinnervilje er oppskrifta!
Overgangen fra bedriftsfotball med Torpedo Uffa til IL Tempo har gått overraskende knirkefritt. Gutta selv begrunner dette med et åpent og mottakelig IL Tempo-miljø og at de tross alt kjenner flere av gutta fra før.

- Jeg tror IL Tempo-gutta setter pris på gode og ydmyke holdninger. Vi kommer ikke hit og forventer fast plass på laget, men ønsker å gjøre oss fortjent til så mye spilletid som mulig. Hvis Coach Bjaaland vil bruke oss som superreserver hele sesongen er det greit for oss om det fører til at vi vinner alle kampene og rykker opp. Vi er i alle fall klare til å gjøre alt vi kan for at klubben skal nå sine mål, sier helten fra søndag, Jo Darell.

Gleder seg til seriestart
Etter å ha spilt fotball på bedriftssida helt siden slutten på junior-årene, bekrefter Christian Husby at det er en uvant følelse å igjen spille fotball for å vinne.

- Det er uvant, men deilig. Konkurranseinstinktet vårt er enormt, selv om det har ligget i dvale noen år. Det skulle ikke mange treninger til. Når vi først er med, er vi med for fullt. Vi spiller for å vinne, avslutter Husby. IL Tempos utsendte lar seg lett overbevise.

Om vinnerviljen i resten av laget er like stor som i disse tre, bør det ikke overraske noen om IL Tempo åpner sesongen med seier på fredag mot Kolstad 3...

Forum
 
Det skjedde