TIRSDAG 16. AUGUST 2005

Flytting fra Lade grus til Nissekollen:
NYE OMBERAMMELSER

(Regnbuen og luftslottet) Hjemmebanedelen av sesongen fortsetter, dvs. at gjennomføringen av den forhåndsannonserte flyttingen av hjemmekamper fra Lade 6 grus til Nissekollen fortsetter. Etter noe frem og tilbake hva kamptidspunkt angår, kom IL Tempo, Nidaros, Nardo og Fotballkretsen til enighet om kampsted og tidspunkt til fredag 19. august kl. 21:15. Det blir med andre ord Champions League-tilstander til fredag med flombelysning og Roar Stokke-klisjéer fra tribunehold...

Nidaros tok som ventet sitt første poeng for sesongen da de møtte opportunistfarerne Lade FK som gjentar til det kjedsommelige sine unnskyldninger om skader, uforutsette forfall og tidlige fødsler. Hva skal vi si? -Velkommen til 5. divisjon, dårlige lønninger, lavt treningsoppmøte og glisne tribuner.

Ny kamp på søndag.
Også hjemmedysten mot Øya FC har blitt flyttet fra Lade 6 grus til Nissekollen. Oppgjøret skulle egentlig gått av stabelen tirsdag 23. august, men er flyttet til søndag 21. august kl. 2100. Et revansjesugent IL Tempo-lag har fortsatt til gode å tape denne høstsesongen og til tross for at ingen lenger snakker om opprykk skal det i følge treningsrapportene være et tent og besluttsomt mannskap som går for "å vinne høstsesongen."

.: Relaterte saker :.
Før kampen IL Tempo - Nidaros

.: Diskusjonsforum :.
Kan Nidaros ta sesongens første seier mot IL Tempo?

 

 

Nyheter
10.08.2005
Portugiseren Bruno Coelho signerte for IL Tempo
09.08.2005
Morten Berg stakk fingeren i jorda og brakk den tvers av
08.08.2005
IL Tempo spilte 1-1 hjemme mot Bjørgan/Fosen
24.07.2005
Eirik Rønning leder for innebandy-avdelingen
23.07.2005
TdF: 20. etappe Armstrong tok endelig sin første seier
Forum

Det skjedde