TIRSDAG 9. AUGUST 2005

Stakk fingeren i jorda og ba om 3 poeng - ble ikke hørt
Berg brakk fingeren

(Ortopedisk avd. St. Olavs Hospital) Da ingenting så ut til å virke og IL Tempo gikk mot et pinlig poengtap med 10 mann på banen, så tøffingen Morten Berg ingen annen råd enn å ty til høyere makter. Forsøket endte med innleggelse, operasjon og brukket langfingerbein. Hva gjør man ikke for IL Tempo?

Gjennom sine verv, prestasjoner og empatier har Morten Berg i en årrekke vært en kontinuitetsbærer og bærebjelke i IL Tempo-miljøet. Kampen mot Bjørgan/Åfjord skulle være hans foreløpig siste opptreden i IL Tempo-trøya, før bauten setter kjerringa på toppen av flyttelaset, hiver ungene inn i bagasjerommet på en slitt Volvo 245 og begir seg i retning av Oslo og karriererealisering innenfor datavirket. Kronen på verket skulle være spissplass helt på tampen og scoring for å markere øyeblikket. Slik skulle det ikke gå, midtveis ut i 2. omgang var uhellet ute.

- IL Tempo var det første jeg tenkte på
I sterk morfin- og paralginforterus var resultatet fra kampen det første Berg tenkte på da han våknet tidlig mandag morgen etter en meget avansert operasjon. Legene estimerte mulighetene for amputering av hele venstrearmen til 50/50, men likevel var IL Tempo det første Berg tenkte på da han åpnet øynene.

Gledelig nok skal armen til Berg være på plass og såret er gipset og i ferd med å gro på skikkelig vis. Sommerferien blir dermed litt lenger enn første antatt for "Berginho," som nå ser for seg en aktiv sykmelding i sin nye konsulentjobb hvor han vil benytte rekonvalesenstiden til rekognosering av sitt nye arbeidsmiljø og en rekke bli-kjent fester med sine nye kolleger.

.: Diskusjonsforum :.
Hvor mye skal man ofre for IL Tempo-seier?

 

 

Nyheter
08.08.2005
IL Tempo spilte 1-1 hjemme mot Bjørgan/Fosen
24.07.2005
Eirik Rønning leder for innebandy-avdelingen
23.07.2005
TdF: 20. etappe Armstrong tok endelig sin første seier
20.07.2005
Bet24 går inn som hovedsponsor for IL Tempo Fotball
20.07.2005
IL Tempo-tempen for juli måned er ute
Forum

Det skjedde