SØNDAG 24. JULI 2005

IL Tempo Innebandy påmeldt 2. divisjon:
Eirik Rønning ble leder

(Gildheimsveien) Da IL Tempo innkalte til pressekonferanse søndag morgen, var oppmøte fra pressen heller laber. Ja, faktisk var pressetribunen så glissen, at avtroppende leder for kvinnegruppa Joakim Rønning, måtte trå til med sitt vanntette lommekamera for å skape et fiktivt blitzregn. Som innebandyavdelingens ansikt utad må Rønning lære seg å takle det tøffe journalistiske miljøet og besvare umoralske spørsmål med integritet og stemmeprakt.

Da Eirik Rønning signerte papirene som melder IL Tempo på til bedriftsidrettskretsens 2. divisjon for 2005/06-sesongen, signerte han samtidig papirene som gjør han til avdelingens første leder. Det er knyttet store forventningen til Rønnings forhandlingsegenskaper, da han er ventet å hente inn en rekke feterte og såkalte avleggs hockeyspillere. Tidligere talenter som Frank Gunnar Dahl, Mads Pettersen, Finn Morten Moe og Petter Hegle er noen av spillerne på blokka, blant mange flere.

-Sikter oss inn på topp 3
Målet for sesongen er i motsetning til fotballavdelingens mål, overraskende realistiske. Rønning kan fortelle at den første sesongen blir en ren forberedelsessesong til den neste, for da skal IL Tempo være med og spille mot de store gutta - i den aktive serien.

- Flere av gutta har erfaring fra bedriftsserien tidligere og har hevdet seg med bravur. Det er også økonomiske spørsmål som gjør at vi vil bruke en sesong til å etablere en stabil innebandytropp, vurdere satsningsnivået og få en balansert økonomi, forteller Rønning i sitt første representasjonsoppdrag.

.: Diskusjonsforum :.
Bør John Johnsen noen gang ikle seg en innebandykølle igjen?

 

 

Nyheter
23.07.2005
TdF: 20. etappe Armstrong tok endelig sin første seier
20.07.2005
Bet24 går inn som hovedsponsor for IL Tempo Fotball
20.07.2005
IL Tempo-tempen for juli måned er ute
11.07.2005
Som 2 dråper vann. Magnus Sarheim og..?
07.07.2005
Første forslag til håndballoppsett klart
Forum

Det skjedde