ONSDAG 10. AUGUST 2005

IL Tempo forsterker stallen:
Bruno Coelho signerte

(Residens Hilde) Etter 3 strake tap besluttet IL Tempo-ledelsen at noe drastisk måtte gjøres for å snu den dårlige trenden. Med spisser på topp som er vaksinert mot å score, har IL Tempo engasjert spilleragent Vegar Bertelsen, som i en årrekke har studert miljøet rundt Middelhavet og sikret seg detaljert kjennskap til hvilke spillere som besitter ferdigheter IL Tempo ønser å ha i sitt lag.

IL Tempos sportslige utvalg har i sommerferien saumfart Bertelsens såkalte "shortlist" og valget har falt på portugiseren Bruno Coehlo. Coehlo innehar kun sporadiske norskspråklige ferdigheter, men på fotballbanen er 23-åringen kjent som en ballvirtuos og en showmann.

Debuterte på IL Tempo-gallaen
Til tross for at spilleren gjorde sin offisielle debut for IL Tempo mot Bjørgan/Fosen sist søndag, er det langt fra første gang Coelho ikler seg IL Tempo-trøya. Både i Buvik-cupen og Charlottenlund julecup i 2004 fikk det norske folk se triks og finter vi ikke er vant til å se i nordlige strøk. Selv om fintereportoaret og dribleseriene overgår alt det som er nødvendige for å mestre fotballens største press, nemlig tellende resultater og scoringer, er Bruno utvilsomt en spiller som er i stand til å glede publikum og medspillere både i medgang og motgang.

- Jeg er norsk! sa Bruno på pressekonferansen i kjent Diana Ross-stil mens en lattermild Hilde Jørgensen, som for tiden opererer som tolk og Trondheimsguide, lo så tårene rant.

Ble spådd en lysende fremtid
Bruno Coelho ble som pur ung født og oppvokst på den portugisiske middelhavskysten i forstadsbyen Funchal på Madeira. Her lærte han som de fleste portugisiske guttefanter å spille fotball på gata, gjerne iført ullsokker og med en velbrukt fotball eller andre runde ting som kunne bruks til triks og finesser.

Flere såkalte talentspeidere, bl.a. Terje Liverød, la tidlig merke til en spinkle driblefanten fra Madeira og Coehlo ble etter hvert hentet til et av de største og beste lagene i regionen, nemlig CS Madeira, før turen gikk videre til GRC Canicense og CF Uniao da Madeira hvor han spilte noen år. Coelho har hele tiden blitt nevnt i samme ordelag som bl.a. Ricardo Quaresma og Cristiano Ronaldo, men valgte i motsetning til nevnte duo å nå toppen via knallharde studier på journalistfaget.

.: Relaterte saker :.
Les hele saken på engelsk

.: Diskusjonsforum :.
Hvor mye skal man ofre for IL Tempo-seier?

 

 

Nyheter
09.08.2005
Morten Berg stakk fingeren i jorda og brakk den tvers av
08.08.2005
IL Tempo spilte 1-1 hjemme mot Bjørgan/Fosen
24.07.2005
Eirik Rønning leder for innebandy-avdelingen
23.07.2005
TdF: 20. etappe Armstrong tok endelig sin første seier
20.07.2005
Bet24 går inn som hovedsponsor for IL Tempo Fotball
Forum

Det skjedde