#14 DAVID THYGE NIELSEN
Spilte kamper
V
U
T
Mål
14
1
0
68-21

PERSONLIG
David Thyge Nielsen, eller Thyge 2, om du vil, ble født 14. juli 1983, et steinkast fra BN Entreprenør, hvor han ble til.
KARRIERE
Hadde ikke satt sine ben i et par fotballsko før han plutselig hadde kjøpt et par hvite Hummel-sko på tilbud på Lefstad. Var usikker på hvilken sko som skulle på hvilken fot, men fikk etter hvert skoene på seg og "surret" dem fast med borrelås og svartteip. Sikret seg tidenes dårligste IL Tempo-kontrakt da han signerte for klubben i 2007 etter et halvt år langt prøvespill med liten eller ingen progresjon. Debuterte for IL Tempo i 13-1 seieren over Vestbyen juni 2007 og har vært delaktig i alle IL Tempo-kampene siden.
POSISJON
Har stort sett operert på en av backene for IL Tempo, men kan også skryte av å ha bidratt som keeper i 3-2 seieren borte mot Mausund. Syntes det var digg å ha på seg keeperdrakt (være seg grå joggebukse og polo college-genser), men størst av alt var det nok å ha på seg hansker. Utførte en rekke tv-redninger og slengte seg lenger enn noen før har slengt seg på Varden gras, til tross for at skuddene var mangelvare og de skuddene som kom var langt til side for mål.
FORM
5
4
4
6
5
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2008
7
0
1
0
0
5,0
2007
8
0
0
0
0
5,44
Totalt
15
0
1
0
0
5,26
KARAKTERISTIKK

Legendarisk dranker og kjenner byens utesteder ut og inn. Har til og med utforsket kjøkkenet på Three Lions og testet ut trekvaliteten og soliditeten i benkene på kjøkkenet. Kan drikke flere liter heimert om dagen, men av sportslige grunner velger han ikke å gjøre det. Elsker gravemaskiner, racerbiler og tog og sånn, og kan uten problemer sitte flere timer på Værnes Lufthavn og se på flyene som lander og letter.

På banen er han en totalt uberegnelig spiller, ikke minst for seg selv, og kan finne på å utføre en overstegsfinte i hvilken som helst presset og upresset situasjon. Overstegsfinten er dessuten fullstendig meningsløst ettersom han "finter" motspilleren til å gå i den retningen han selv har planer om å gå. Finten fungerer dessuten kun én vei, og kun med én fot. Elsker å ta frispark lavt i banen, når han kan klinke til med all sin eselkraft og få fullt utbytte av alle timene på Flex Gym (ikke flere enn på Værnes Lufthavn dog).

Relativt skrudd type som foretrekker å klippe seg selv fremfor å gå til frisøren. Elsker å kle seg i dongeribukser og tettsittende hvite t-skjorter med kort erm. Digger å vise frem den korpulente kroppen sin og forsøker å tilpasse enhver sitte- og ståstilling etter bicepsen slik at han får vist frem denne i spent utgave. Er dermed en klokkeklar kandidat til IL Tempos legendariske "hårfønergenerasjon".

På fritiden opererer han dessuten som vokalist i det sagnomsuste grungebandet "Darth Nielsen Band" som på sommeren 2007 ga ut IL Tempos 3. singel, "IL Tempo - like sexy som en kvinne." Singelen gikk umiddelbart inn på VG-lista og Thyge Nielsen forsøkte seg i Idol samme år. Røk dessverre ut i 1. runde og led med det samme skjebne som tidligere Shine-vokalist Ketil Thorsø (også kjent som Ulven i A-Moe).

 
BILDEMONTASJE
RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
1 S. Sundseth
2 E. Hoff

3 A. T. Nielsen
4 T. Mjølhus
6 K. Thorsø
7 B. Coelho
8 B. Iversen
10 Haaken
11 K. Holmli
12 M. Nielsen
13 Fincken
14 D. T. Nielsen
15 S. Skretting
16 M. L. Strand
17 H. Hiller
18 Å. Nielsen
19 R. Preller
20 M. Grahl
22 M. Solem
23 Guttormsen
24 T. M. Olsen
25 C. Mjølhus
26 V. Olsen
30 B. Skretting
33 O. Indergård
42 E. Eikebrokk