#15 STEIN ROAR SKRETTING
Spilte kamper
V
U
T
Mål
20
2
3
124-50

PERSONLIG
Født 20. februar 1981 på en jordbærplantasje ikke så langt fra Lensvik, en liten ferjetur fra resten av verden.
KARRIERE
Etter at han ble plukket ut av jordbæråkeren som liten guttepjokk har Stein Roar vært som poteten, han har blitt brukt til alt. Så også i sine to klubber i voksen alder, Lensvik og IL Tempo. Dårlig med kretslagskamper, sannsynligvis fordi disiplinen ikke alltid har vært den riktige. Har allerede flere ugyldige og ikke-varslede forfall enn kamper spilt for IL Tempo.
POSISJON
På sine 5 IL Tempo-kamper har Stein Roar allerede blitt brukt både som back, midtstopper og indreløper. Viste dessuten frem en forrykende skuddfot i 13-1 nedsablingen av Vestbyen så fort anledningene bød seg og ble belønnet med jomfruscoringen for IL Tempo. Vil i IL Tempo bli benyttet som midtstopper eller venstreback.
FORM
6
7
7
7
6
År
Kamper
Mål
Ass
GK
RK
Snitt
2008
15
1
1
1
0
6,07
2007
10
1
0
0
0
6,4
Totalt
25
2
1
1
0
6,2
KARAKTERISTIKK

Sofagrisen Stein Roar Skretting elsker det spirituelle og umenneskelige. Her er det tekonologi og fremskritt som styrer og berører hverdagen. Er det ikke realitetene og egen forskning som opptar fritiden, er det virkelighetsfjerne tv-serier som Smallville, Invasion, The 4400, Lost og Heroes som opptar mesteparten av Skrettings oppmerksomhet.

IL Tempo-treninger blir det mindre av, men har ved anledninger plutselig dukket opp som troll av eske. Ble truet med sparken etter skandaleforfallet i forbindelse med langturen til Mausundvær, men reddet seg pent inn igjen ved å nesten møte opp tidsnok til neste trening, med moteriktige røde strømper og rød skinnvest.

Fin fyr med knallhardt råneinstinkt som spiser grovbrød med brunost på. Drikker pils til alle døgnets tider og er en forkjemper for global oppvarming for å kutte ned på strømutgiftene.

Skretting er oppofrende i spillestilen når han først møter opp og er ubehagelig å drible av. River og sliter og holder i trøya om han ikke lykkes i å vinne ballen på første forsøk. Hadde en fantastisk midtstopperdebut i vårkampen mot Mausund da han elegant og uteknisk beinet ballen med yttersida forbi keeperdebutant Stian Sundseth etter få minutter. Duoen har ikke snakket sammen siden og greier ikke å bli enig om hvem sin feil det var.

Sundseth dro siden til Sunny Beach i protest mens Skretting isolerte seg på en oljeplattform i Haltenbanken. Det er knyttet stor spenning til reaksjonsformen når de to igjen står ansikt til ansikt med hverandre på trening eller kamp.

 
RELATERTE NYHETSSAKER

Stallen
1 S. Sundseth
2 E. Hoff

3 A. T. Nielsen
4 T. Mjølhus
6 K. Thorsø
7 B. Coelho
8 B. Iversen
10 Haaken
11 K. Holmli
12 M. Nielsen
13 Fincken
14 D. T. Nielsen
15 S. Skretting
16 M. L. Strand
17 H. Hiller
18 Å. Nielsen
19 R. Preller
20 M. Grahl
22 M. Solem
23 Guttormsen
24 T. M. Olsen
25 C. Mjølhus
26 V. Olsen
30 B. Skretting
33 O. Indergård
42 E. Eikebrokk