FREDAG
23. SEPTEMBER 2005
IL Tempo går
nye veier på markedssiden:
LANSERER
EGET BRØD
(Nissekollen)
I tråd med klubbens markedsføringsstrategi
av 1999 for å fremme klubben på
det lokale såvel som regionale og nasjonale
plan på en god og positiv måte,
uten skjulte metoder og vikarierende motiver,
har IL Tempo nå bestemt seg for å
lansere sitt eget brød. Hvilke kokekunnskaper
har IL Tempo, tenker du kanskje, foruten Erik
Hoffs kanelboller, Vidar Jenssens legendariske
grandiosa og Steinar Larsens enorme morrabrød?
Løper du til nærmeste Rema 1000-butikk,
kan du snart få æren av å
finne det ut.
I
disse dager har IL Tempo Gigantene-brødet
gjennomgått en rekke produksjonstester
for å garantere kundens smaksløker
en kulinarisk opplevelse. Idéen til
brødet oppstod en tidlig søndag
under Skjærgårdscupen på
Mausundvær i 2004 etter en våt
og fordrukken "ettermiddag". Hvorvidt
det rent strategisk sett er fornuftig å
sette idé og resultat i sammenheng,
er det hevet over enhver tvil at IL Tempo
ønsker å få alle fakta
på bordet for å få brukeren,
altså deg, til å forstå
at dette er et godt brød. Om det skulle
være under brunosten om morran eller
som jordbærsyltebærtøy-plattform
om kvelden.
-Et
kjempegodt brød
IL Tempos utsendte har i dag, på lanseringsdatoen
utkledt seg med bart, bowler-hatt og stokk
for å opptre helt anonymt i det Rema
1000-miljøet vi besøker. Vårt
mål er tidligere IL Tempo-spiller Eirik
Bjørnhaug som i en årrekke har
vært en sentral personlighet på
Rema 1000 Strind****. (Av personforfølgelsesmessige
årsaker har vi valgt å holde bedriftens
lokasjon hemmelig red.anm.)
- Kjempegodt brød. Jeg spiser dette
brødet hver dag. Veldig sunt og godt,
jeg har ingen betenkeligheter med å
selge dette brødet til tross for at
idéen ligger hos et idrettslag (IL
Tempo). Produksjonen står såkalte
eksperter bak, slik at jeg har ingen grunn
til å tro at det er urent mel i brødposen,
skamroser Bjørnhaug IL Tempo Gigantene-brødet.
Fakta om brødet
Brødteksten til IL Tempo Gigantene-brødet
forteller oss at: "For gutta i IL Tempo
er god og næringsrik brødmat
viktig. Etter en gammel originaloppskrift
fra Beiders grandtante er IL Tempo Gigantene-brødet
bakt på havre og hvete, samt rugkli
- til overmål malt på steinmølle
etter gammel tradisjon. Den helt gode smaken
toppes med dekor av knuste cornflakes og et
italiensk spesialmel kalt durum. Brødet
er proppfull alv energi og supergod, holdbar,
også i matpakken selvfølgelig."
Etter nøye å ha prøvebakt
brødet i Beiders gamle steinovn besluttet
IL Tempo-gutta seg til enstemming (foruten
Vidar Jenssen, som ikke spiser brødmat),
etter prøvesmaking, å gå
inn for prosjektet.
Vi spurte 5 på gaten:
I den grad Bjørnhaug kan
ha skjulte motiver og fremme brøden
på en positiv måte for å
sikre seg spalteplass på IL Tempos hjemmesider
eller til og med få nye innkallelser
i ren sportslig sammenheng, tok IL Tempos
utsendte også en spørrerunde
i Trondheim Sentrum. Nærmere bestemt
bakenfor Ravnkloa nesten helt ute mot bryggekanten.
Her treffer vi bl.a. Arne Aaslid og Eivind
Bjaaland som suser forbi mens de forsøker
å skjule ansiktene sine, uvisst av hvilken
grunn.
"Kjempegodt brød, kan jeg kjøpe
dette i butikkene?"
- Ståle Petersen, 13 år
"Nei, dette brødet blir for useriøst
for min smak." -Jammen, hør nå
her... "Ta åsså ti still,
du veit det søl."
- Binders, ubestemt alder
"Jeg pleier alltid å spise dette
brødet. Jeg har det i nista mi på
skolen og hvis det blir gammel kan jeg bruke
det som knekkebrød eller i eksperimentering
på skolen under lommemikroskopet
mitt. Blir det gammel nok kommer det til og
med dyr frem som kan tyde på et stort
økologisk potensiale."
- Beider, hjelp! hjelp!
"Etter at jeg begynte å spise dette
brødet har jeg blitt enda raskere.
Så nå greier i alle fall ikke
ballen å holde følge med farten
min lenger."
- Rune Dahl, 27 år
"Dette er nok et brød mest for
gutter. Morrabrødet mitt er mest for
jenter!"
- Steinar Larsen, 27 cm
Ytterligere produksjoner
Når denne nyheten gikk i deadline kommer
det IL Tempos utsendte for øret at
suksessen for IL Tempo Gigantene-brødet
har vært så enorm at planer om
lanseringen av "Beider-boller" allerede
skal være satt i verk og slippes trolig
i løpet av den nærmeste måneden...Vi
glær oss!
::
Diskusjonsforum ::
Hva
i all verden gjorde Arne og Eivind bak Ravnkloa?
|