TORSDAG 15. SEPTEMBER 2005

Royal Tempo henter inn en rekke feterte stjerner:
-VI GÅR FOR SEIER!

(Nissekollen) Gjennom et Nissekolsk samarbeid satser IL Tempos futsal/inne- og five-a-side-lag alt på å vinne noe denne sesongen. Hovedmålet er å ta hjem sammenlagtseieren i Scandinavian Indoor Series (Trondheim Indoor (såkalt Løkkecup)) samt å vinne en eller flere av regionens innendørsturneringer.

Helt siden 1999 har IL Tempo vært en gjenganger i innendørshaller som strekker seg fra Skaunhallen i Buvik mot sør til Meråkerhallen i nord. IL Tempo har deltatt i nærmere 100 turneringer, men kan så langt skilte med kun én vinnerpokal (som vi aldri fikk grunnet arrangementsgrådighet, men vi fikk en replica av den nye adidas-ballen) og et par 3. plasser.

Henter inn Nardo-kvartett
For å matche økende ambisjoner med nødvendige kvaliteter, har Royal Tempo denne gangen besluttet å se utenfor klubbhusets fire vegger. Ettersom den eldre garde av IL Tempo-gutta prioriterer hesteveddeløp, lotto-trekning, familiemiddag og bleieskift fremfor male bonding og guttehumor i svette innendørshaller i Trondheim, har nå Nardo-kvartetten Gabriel Barrera, Øyvind Burkeland, Ingvar Ljosland og Emil Hauge sluttet seg til Royal Tempos sterke tropp. De to sistnevnte har representert Royal Tempo ved en del anledninger tidligere, med varierende resultater. Begge to presterte bl.a. å bli utvist i samme kamp under Buvik Cup i 2005, mens Ljosland var med på å vinne den omtalte five-a-side-cupen som IL Tempo høyst overraskende gikk hjem og vant - det uten en eneste innbytter.

Laget kompletteres denne gangen av i alle fall IL Tempos egne Eirik Rønning og Erik Eikebrokk, men det kan bli aktuelt å hente inn enda en spiller til denne turneringen ettersom det sås tvil om Ingvar Ljoslands sluttspilldeltagelse på søndag. Tor Haakon Bjørgum, Frank Halvei, Bjørn Flyen og Frank Halvei har takket nei av diverse grunner, mens flere andre egnede emner stiller denne gangen for andre lag (bl.a. Scheise 04 (tidl. Fardin)) og er dermed uaktuelle for denne gang.

Takket nei til samarbeid
For ytterligere å markedsføre og samle IL Tempo-gruppen i jakten mot større resultaterer og et, om mulig, enda flottere renomé, gikk en representant for Fardin i dialog med IL Tempo om å legge to lag under samme palme denne sesongen, for å nyte godt av hverandres kokosnøtter. IL Tempo så for seg to lag, som en demokratisk valgt kaptein på hvert lag skulle ta ut, hvor lagets forrige plassering bestemte 1. og 2. velger.

Slik skulle Royal Tempo I og II alltid ha muligheten til å stille det beste laget ut av en potensiell spillergruppe på 20 spillere og dermed stå sterkere i kampen om å nå sine mål. Dessverre takket representanten for Fardin/Scheise 04 nei og dermed blir det ikke noe samarbeid foreløpig og Royal Tempo blir dermed det eneste laget som blir fulgt opp på hjemmesidene.


:: Relaterte saker ::
150905 Før kampen Trondheim Indoor
150905 Se spillerstallen
150905 Sesongoppsettet for Trondheim Indoor
Gå til Trondheim Indoor sine hjemmesider

:: Diskusjonsforum ::
Sikter Royal Tempo for høyt, eller er seier innen rekkevidde?

 

 

Nyheter
13.09.2005
Robert Preller spilte med to brudd i ankelen
07.09.2005
Flatås avgjorde i 1. omgang etter katastrofalt forsvarsspill
03.09.2005
August måned ga oppgang i besøkstallene
02.09.2005
Møt ballvirtuosen Bruno Coelho
01.09.2005
Les alt om Erik Johansens flotte dag sammen Erik Hoff
Forum

Det skjedde