TIRSDAG 28. JUNI 2011

Espen Sjøvoll ler av onsdagens duell mot Vegar Olsen:
- MYE MUSKLER,
MEN LITE HJERNE

(Klæt) Leinstrands smaragd blant poteter står på midtbanen og dundrer ballen i mål. Ytterside, innside, hodet, hæla, volley og brasse. Det finnes ikke den avslutningsteknikk Espen Sjøvoll ikke behersker til fulle. Noe IL Tempo skal få erfare på onsdag.

Duellen alle snakker om, er duellen mellom de tidligere lagkameratene i Nardo, Espen Sjøvoll og Vegar Olsen.

Duoen spilte sammen i Nardo under lagets forrige storhetsperiode. Sjøvoll sier han først og fremst husker Olsen som en kranglefant med stygge taklinger.

Olsen sier han ikke husker Sjøvoll i det hele tatt.

- Jeg tror ikke Vegar Olsen er noen større utfordring enn resten av IL Tempo-forsvaret. De er alle store, røslige karer som er glad i tøffe tak og harde dueller, sier Sjøvoll.

Som mener selv han med tiden har bygd en kropp som tåler en trøkk.

- Hvem er Espen Sjøvoll? Vegar Olsen besvarer IL Tempo.no sitt spørsmål med ett nytt og bryter med det fullstendig med vanlig presseskikk.

Nemlig å aldri besvare et spørsmål ved å stille et nytt.

PR-kåte Sjøvoll prater uansett nok for dem begge:

- Det er mye muskler i IL Tempo, staute karer. Men det er lite hjerne og finspill hører med til sjeldenhetene. Straffespark og røde kort florerer. Det virker som det koker fort i topplokket.

Vegar Olsen har allerede laget 4 straffespark denne sesongen og dratt på seg 2 gule kort, mens stopperkollega Vidar Guttormsen ble utvist i toppkampen mot Tiller 2, og ble utestengt i 2 kamper.

Mot Rennebu var Guttormsen tilbake i forsvaret og IL Tempo holdt nullen for første gang siden serieåpningen mot Glimt.

Noe Sjøvoll garanterer at ikke kommer til å skje på onsdag:

- Leinstrand frykter ingen! IL Tempo tapte 6-4 for Hitra, et lag vi maltrakterte 7-0. Det er bare å begynne å regne, sier Sjøvoll arrogant.

Uten at han vil spekulere i hvor mange han kommer til å score selv i "13-4-seieren".

- Det er viktigere for meg at laget gjør det bra og vinner enn at jeg scorer.

Leinstrand spiller sin tredje strake hjemmekamp og håper å komplettere en imponerende "trippel" med seier over IL Tempo på onsdag.

Vegar Olsen har ikke fått gult kort på to kamper og har ikke blitt utvist enda denne sesongen. Det kan kanskje begynne å bli på tide.

Tiden vil vise om Sjøvoll har øyne i nakken. Eller om det er der Olsen-knottene setter sine varige merker.