FREDAG 29. APRIL 2005

Dolket i ryggen av Heimdal-leder
Hjemme på Nissekollen

(Nissekollen) I årets tidlige måneder hadde IL Tempo en avtale med Heimdal om å spille hjemmekamper og arrangere treninger på Terrabanen også i 2005 (som i 2004). Denne avtalen ble til og med muntlig signert og utformet via mail, da Heimdal-leder Geir Magne Sjårud dagen før første trening sendte en upersonlig mail om at IL Tempo likevel ikke fikk verken trene eller spille kamper på Terrabanen.

Grunnen var like dum som den var usann. Sjårud skyldte på Fotballkretsen og overbooking, mens i ettertid har det vist seg at flere nye lag har fått både kamper og trening på Terrabanen og fortsatt er det mye ledig treningstid. IL Tempo har en hjemmekamp satt opp på Terrabanen i september, det tidspunktet kan Heimdal lime en viss plass.

- Jeg ønsker ikke å kommentere dette. Vi er mer enn fornøyd med å ha Nissekollen som hjemmebane, Heimdal får operere under de motivene de måtte ønske. Heimdal-leder Geir Magne Sjårud vinglet frem og tilbake og dette ble til slutt uspiselig for IL Tempo, sier IL Tempo-leder Erik Eikebrokk i en kort kommentar.

Hjemmekamper på Nissekollen igjen
Mange IL Tempo-spillere har tidligere hatt Nissekollen som hjemmebane, og flere bor også i distriktet. IL Tempo spilte på Nissekollen i 2003-sesongen, men vant bare en eneste kamp, og kunne strengt tatt spart seg for å kalle det hjemmebane den gangen.

Etter Heimdals forferdelige oppførsel tok IL Tempo kontakt med Nardo-styret og har fått utmerket service. Alle hjemmekampene blir spilt på Nissekollen, hovedsaklig på søndager i beste matchtid, med en avtale begge parter synes å være fornøyd med. Det vil treninger på Nissekollen også, men da mest i form av spredte strøtimer her og der.

To hjemmekamper før sommerferien
Fotballkretsen fikk aldri et bekreftende svar fra Heimdal på at IL Tempo kunne spille hjemmekampene på Terrabanen, så det virker nærmest som en konspirasjon fra Heimdal sin side, kanskje er Heimdal redd for at IL Tempo skal passere dem i divisjonshierarkiet...

Dette førte til at IL Tempo ble plassert på Lade 6 grus, i kjent Steindølene-stil, til forferdelse for årets motstandere og IL Tempo selv. Derfor har ikke IL Tempo før nå begynt å fått satt opp hjemmekampene noe som har ført til flytting av og bytting av hjemme-/bortekamper, senest i form av Bjørgan/Fosen og Øya FC.

Kampoppsettet blir dermed seende ganske merkelig ut, med bare to hjemmekamper før sommerferien og 7 hjemmekamper på de siste 8 seriekampene. Hadde det ikke vært gøy å ledet serien før sommerferien og avgjort på hjemmebane?

PS: Ellers vil IL Tempo takke Heimdal for et flott år på Terrabanen i 2004 og flott saksbehandling fra inkassobyrået Visma.


:: Relaterte saker ::

Kampoppsett 2005
08.04.05 Terrabanen hjemme også i 2005

:: Diksujonsforum ::
Nissekollen eller Terrabanen. Hva er best?

 

 

Nyheter
27.04.2005
Nils Dalehaug fornøyd med 3 poeng

26
.04.2005
Analyse: Taper som oftest 2-1

23.04.2005
IL Tempo slo Åfjord i serieåpningen

22
.04.2005
Vegar Olsen på din desktop?

20
.04.2005
Thomas Eriksen har hvilt seg i form



Forum

Det skjedde