TORSDAG 7. APRIL 2005

Hjemmebanen endelig på plass
TERRABANEN OGSÅ I ÅR

(Terrabanen) Det så lenge ut til at IL Tempo pent måtte finne seg i å spille hjemmekampene i 2005-sesongen på Lade 6 grus og Rosenborgbanen. En rekke spillere har sjonglert med klubbens fremtid gjennom manglende kontingentinnbetalinger, men etter mye mas, forhandlinger med kreditorer og et og annet utlegg, har nå IL Tempo kommet til enighet med utleier Heimdal og inkassoselskapet Visma. Det eneste som gjenstår nå, er seriekontingenten på 10 000 kr...

Daglig leder Erik Eikebrokk er i disse dager i forhandlinger med leder i Heimdal, Geir Magne Sjårud, om treningstid og hjemmekamper frem til sommerferien. Det legges opp til 2 treninger i uka, men hvor lenge det varer avhenger 100% av godt oppmøte. Det er ingen vits at klubben spyr ut penger for utmerkede treningsforhold om spillerne ikke vet å sette pris på tilbudet.

"Faste strøtimer"
Det ser ikke ut til at vi får trening til faste tider uke etter uke, men mye tyder på at treningene vil bli på en hverdag (mandag-torsdag) og etter 16:30. Treningsplanen vil bli presentert i nært forestående fremtid, slik at det er ingen grunn til at tidspunktet skal være noen hindring for oppmøte. Det eneste som kan variere litt fra uke til uke er når på dagen treningen begynner, være seg 18:00, 19:30 eller 21:00.

Det vil bli et litt striktere opplegg på treningene denne sesongen enn tidligere. Det vil bli valgt en utstyrsansvarlig som skal holde styr på og organisere bringing og ivaretagelse av utstyr. Det vil også bli satt krav til oppmøtetidspunkt, slikt at vi ikke kaster bort unødvendig tid, og treningene vil bli delt opp i oppvarming (tysker), spilldel (intensivt, mange avslutninger) og kondisjons-/avslutningsøkter til slutt. Det er mye å ta tak i på kort tid, ettersom det bare er to uker til seriestart, men etter onsdagens forsøkstrening er det tydelig at det ligger mye vilje i spillergruppa denne sesongen.

PS: IL Tempo har også kommet til enighet med både Heimdal og National om leie av Terrabanen søndag 17. april, hvor IL Tempo møter Nationals stjernespekkede mannskap til begge lags siste treningskamp før alvoret tar til. En forsmak på kretsmesterskapsfinalen..?
PPS: National trakk seg etter at det kom for en dag at IL Tempo hadde gjennomført et par treningsøkter. Ny motstander blir dermed Fosenlaget, som ikke har fått snusen i IL Tempos to økter.


:: Relaterte saker ::
Foreløpig treningsoppsett
Før kampen IL Tempo - Fosenlaget

:: Diskusjonsforum ::
Rekker IL Tempo-spillerne å komme i form til seriestart?


Nyheter
06.04.2005
Ben Holan signerte for Eidsvåg IL

05.04.2005
"Trønderfotball 2005" tipper IL Tempo på 2. plass

04.04.2005
Under Lupen #2 Bjørgan 2/Fosen 2

03.04.2005
Steinar gjør ting han ikke kan: del 2

03.04.2005
Over 5000 besøkende


Forum

Det skjedde