ONSDAG 20. APRIL 2005

Thomas Eriksen varsler konkurranse om venstrebackplassen
HAR HVILT SEG I FORM

(Terrabanen) Mens den ivrigste delen av IL Tempo-stallen har brukt utallige krefter helt fånyttes denne vinteren, har venstrebacken Thomas Eriksen tatt i bruk helt andre metoder for å finne matchformen til seriestart. Eriksen har aldri vært redd for ikke å strekke til fysisk, men innrømmer at han i perioder forrige sesong litt for lett lot seg sette ut av spill rent mentalt.

- Jeg har sett en hel rekke kamper fra gamle dager, da Vinnie Jones og Claudio Gentile var store forbilder for fotballungdom i oppveksten. De hadde mange ess i ermet og gikk inn i taklingene med hjertet først, jeg takler med knottene først!

- Råtass, jeg?
IL Tempos utsendte antyder at en slik holdning kan medføre en rekke gule kort denne sesongen, men Eriksen fnyser av antydningene og nærmest garanterer at både Ørjan Antonsen og Vegar Olsen kommer foran han på lista over gule kort og ulme påfunn.

- Jovisst takler jeg hardt, men i motsetning til nevnte duo som tar både mann og ball tar jeg bare mannen, ikke ballen.

Mens mange oppfatter Eriksen som både usympatisk og ufin på banen, er han en løgnhals utenfor. Eriksen innrømmer at overskriften lyver en smule da han tross alt har trent avslutninger med Stig Arild Gulbrandsen hele vinteren og legger ikke skjul på at han forhåpninger om å ta frisparkene fra høyresiden denne sesongen.

- Jeg har alltid hatt nese for mål, om ikke de siste 10 årene, så i alle fall på den tiden jeg var junior.

Haaken-situasjonen fortsatt fastlåst
Mens Thomas Eriksen håper å melde seg på i kampen om startplass i den nærmeste fremtid, virker det som Tor Haakon Bjørgums muligheter for en start på lørdag henger i en tynn tråd. Bjørgum er fortsatt i krangler med IL Tempo-styret vedrørende økonomiske betingelser og skulle ikke saken løse seg før avreise lørdag morgen, må IL Tempo se seg om etter en annen til å dunke inn målene.


:: Relaterte saker ::
Profil: Thomas Eriksen

:: Diskusjonsforum ::
Kan Thomas Eriksen være mannen til å erstatte Haaken?

 

 

Nyheter
20.04.2005
Preller misfornøyd tross 1-0 seier

17
.04.2005
IL Tempo banket Fosenlaget - såvidt.

15.04.2005
Geir Bekken på ditt skrivebord

13
.04.2005
Ronnie Gjevik solgt til Hasle/Løren

12
.04.2005
IL Tempo-tempen for mars måned


Forum

Det skjedde