TORSDAG 16. JUNI 2011

Oppsummering av runden i 5. divisjon avdeling 3:
OPPDAL GÅR
FOR OPPRYKK


(Regnbuen og luftslottet) Midtveis inn i 8. serierunde er det fortsatt spenning i toppen av 5. divisjon avdeling 3. Tiller 2 er stadig det eneste ubeseirede laget, mens Rennebu er formlaget med 4 seire på rad.

På Oppdal kunstgress tok hjemmelaget Oppdal imot Nidelv til rundens storkamp. Hjemmelaget leverte ifølge opdalingen.no årsbeste og kjørte over elvelaget. Resultatet 1-0 var ifølge lokalavisen særdeles flatterende for bortelagets del.

Nå sikter Oppdal seg inn på opprykk.

- Dette er noe av det beste jeg har sett av Oppdal. Helt fantastisk bra, skrøt trener Robert Nimmons etter kampslutt.

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle gå, i en kamp Oppdal var nærmere 4-0 enn Nidelv var 1-1. Høyt press for å stresse bortelaget var hjemmelagets vinneroppskrift.

Opdalingen.no skriver:

"Det ble enveiskjøring i toppoppgjøret mellom Oppdal og Nidelv. Før kampen lå Oppdal på en tredjeplass, ett poeng bak Nidelv og to poeng bak Tiller 2.

I kampen mot Oppdal var det vanskelig å se at Nidelv var et topplag. De grønne var langt mer aggressive fra start og presset Nidelv høyt i banen.

Det gjorde bortelaget usikre og stressa. Det førte igjen til mange feil."

Seieren tok Oppdal forbi Nidelv på tabellen. Rett på tabelltopp. En tabelltopp de ikke skulle holde lenge.

For søndag slo et særs svekket Tiller 2-lag tilbake etter to skuffende uavgjortresultater og tok tilbake tabelltoppen.

Offeret var Hitra, som på det nærmeset er klare for nedrykk allerede.

Lokalavisen Hitra-Frøya fant ikke mye positivt å hente ut av kampen:

"Etter ti minutter leder Tiller 2 med to mål. Etter dette kommer Hitra bedre med, og klarer å redusere. Den siste timen er det derimot bare ett lag på banen.

Tiller 2 pøser inn mål og gir seg ikke før de har puttet ti baller bak Hitra-keeperen."

Storseieren var likevel overraskende for mange, etter at flere 2. divisjonsspillere nektet å spille for 2. laget i denne kampen. IL Tempo.no har ikke fått bekreftet om dette har med misnøye med trener-situasjonen å gjøre.

Ukultur og samarbeidsproblemer til tross, Tiller 2-reservene leverte varene og humøret var på topp etter kampen.

- I dag virker vi lystne på å spille bra fotball, samtidig som seieren er det aller viktigste. Vi var 100 % seriøse fra oppvarmingen av, og dette gjenspeiler seg i hvordan vi står på under hele kampen. Vi viser hvilken bredde vi har i hele klubben i dag, ikke bare i A-stallen. Nå bare gleder vi oss til neste kamp, sier dagens kampleder Vegard Skorstad til Tiller Media.

IL Tempo hadde som ventet ingen problemer med å slå hjemmesvake Frøya 2 på Nabeita lørdag. Det mest spennende i forbindelse med oppgjøret var ruskeværet som til tider truet med å stoppe kampen.

- Det hørtes ut som om himmelen skulle falle ned i hodet på oss, sa lynvingen Magnus Nielsen etter kampen.

Som IL Tempo.no skrev tidligere denne uka var skuddmitraljøsen Espen Sjøvoll den store forskjellen på Leinstrand og Hitra da hjemmelaget knuste øylaget 7-0 og gjorde Hitra-uka komplett katastrofal med en negativ målforskjell på totalt 1-17.

I rundens siste kamp vant Leinstrand som forventet på hjemmebane mot Glimt. Det endte til slutt 2-1, men uten at Espen Sjøvoll var på scoringsliste denne gangen.

På sine hjemmesider skriver Leinstrand at Glimt må være det eneste laget som matcher Leinstrand på vekt:

- Kampen skulle bli en krig, og det ble den. Hjemmelaget viste seg som de beste og klokeste krigerne og tok 3 fortjente poeng på Estádio de Klett.

Runden ble innledet og avsluttet med et toppoppgjør. Uka startet med en tidlig seriefinale da Nidelv tok imot Tiller 2 på Tempe gras. Lagene scoret alle målene i 1. omgang før de leverte en elendig 2. omgang hvor det kunne virke som begge lagene var fornøyd med ett poeng.

Tiller 2-trener Frode Bergmann raste mot dommeren etter det andre poengtapet på rad.

Trønderfotball skrev følgende om kampen:

- 2-0 til Tiller tidlig i 1.omg. og så ut til å ha kontroll på Nidelv, men hjemmelaget kjempet seg tilbake og utlignet til 2-2 før hvilen. Mye kjemping og lite finspill i andre og måla uteble. Tiller skulle hatt straffe da en Tillerspiller ble taklet ulovlig innenfor sekstenmeteren, men en for kvelden barnslig svensk dommer lot det glatt passere. Ingen av laga fortjente mer enn 1 poeng på en regnvåt bane.

Rennebu og T.Ø.H. hadde spillefri foregående uke.

Flere spenningsmomenter neste uke når Rennebu for alvor kan vise muskler i kampen om topplasseringer. IL Tempo er vertskap på Romolslia kunstgress lørdag kl 16.

Oppdal reiser til Tonstad kunstgress onsdag 22. juni for å møte serieleder Tiller 2.

RESULTATER OG KAMPER
RENNEBU - NIDELV
24.06
TILLER 2 - OPPDAL
22.06
OPPDAL - HITRA
19.06
IL TEMPO - RENNEBU
18.06
HITRA - GLIMT
18.06
NIDELV - FRØYA 2
17.06
LEINSTRAND - GLIMT HITRA - TILLER 2
OPPDAL - NIDELV FRØYA 2 - IL TEMPO
LEINSTRAND - HITRA NIDELV - TILLER 2
5. DIVISJON AVDELING 03, SESONGEN 2011
Plass
Lag
K
V
U
T
Mål
P
1.
TILLER 2
7
5
2
0
34-9
17
2.
OPPDAL
7
5
0
2
13-8
15
3.
NIDELV
7
4
1
2
15-10
13
4.
IL TEMPO
7
4
1
2
21-17
13
5.
RENNEBU
6
4
0
2
17-14
12
6.
LEINSTRAND
8
4
0
4
18-21
12
7.
T.Ø.H.
8
3
0
5
17-14
9
8.
GLIMT
8
3
0
5
13-16
9
9.
FRØYA 2
7
1
0
6
13-23
3
10.
HITRA
7
1
0
6
9-38
3