ONSDAG 13. APRIL 2005

Ny IL Tempo-spiller på vei bort
RONNIE GJEVIK SOLGT!

(Gründerløkka) Etter IL Tempo II sin skandalesesong i 2004, var det et folkekrav at IL Tempo ryddet opp i spillerstallen foran denne sesongen. Nå er flere spillere veid og funnet for lett eller som i Ronnie Gjeviks tilfelle, veid og funnet for tung. Tjukkasen tar nå fatt på jobben som mæler i Oslo-klubben Hasle/Løren, en jobb han ser frem imot med iver og entusiasme.

Etter at stopperkjempen ved sesongslutt fikk beskjed om at han ikke kom til å bli tilbudt plass i IL Tempo-stallen i 2005-sesongen, kun en gjesteopptreden i den tradisjonsrike Skjærgårdscupen, har Gjevik vært på utkikk etter en ny klubb. IL Tempo signerte i dag overgangspapirene som gjør Gjevik spilleklar for sin nye klubb i løpet av uken, tidsnok til å rekke seriestarten.

Tok et oppgjør med ukulturen
Før 2004-sesongen gikk Ronnie Gjevik i bresjen for at Svend Didrichsen skulle bli trener i IL Tempo II, men møtte motstand og uvilje i spillergruppa. Dette kulminerte med at Jørgen Winther ble ansatt som hovedtrener og Vidar Jenssen som hjelpetrener. Dette fungerte minimalt og rundt sommertider tok Ronnie Gjevik over tømmene.

Det var en voldsom snuoperasjon å gjøre med en krevende og mangekantet skute med få roere, men skipperen fikk etter hvert jobben gjort og greide å redde stumpene av sesongen. Dessverre imponerte ikke Ronnie Gjevik nok til å gjøre seg fortjent til fornyet kontrakt, men IL Tempo ønsker med dette spilleren lykke til i nye omgivelser.

Også Kongshaug aktuell
Reality-floppen Alexander Kongshaug skal også ha trent med Hasle/Løren. Ikke fordi han er så god, men fordi han har vært på tv. IL Tempo-leder Erik Eikebrokk understreker dog at IL Tempo vil kreve en fet overgangssum for Kongshaug, en spiller Eikebrokk anser for viktig rent PR-messig om enn ikke så viktig i sportslig øyemed. - Jeg regner med IL Tempo vil kreve opp imot 1000 kroner for Kongshaug før vi lar han gå.



:: Diskusjonsforum ::
Er Alexander Kongshaug verdt 1000 kroner?



Nyheter
12.04.2005
IL Tempo-tempen for mars måned

12
.04.2005
Historien om IL Tempo - Årene '99-'01

11.04.2005
IL Tempo vinner 5. div avd 5

08.04.2005
De første golfslagene

08
.04.2005
Terrabanen blir også i år vår hjemmebane

Forum

Det skjedde