FREDAG 8. APRIL 2005

Wanted dead or alive:
DEN GODE SVINGEN

(Stjørdal Golfklubb) Golfsesongen er kanskje ikke helt igang, ettersom banene enda ikke er åpne, men driving rangen kan i det minste by på treningsmuligheter og en aldri så liten dose frustrasjon over shanking, fading og slicing. Putteferdighetene blir ikke testet, men konsentrasjonen og temperamentet får sin første ufordring denne sesongen.

Mens Magnus Sarheim, Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum satser på Stjørdal Golfklubb som hjemmebane, har einstøingen Steinar Larsen valgt å gå egne veier på motsatt side av byen, nærmere bestemt på Byneset Golfklubb. Foreløpig er det disse fire som skal konkurrere i IL Tempo Invitational, som er en turnering som går over hele sesongen, med 36 hull på hver av banene Stjørdal Golfklubb, Byneset Golfklubb og Trondheim Golfklubb (Sommersetra).

- Gjør alt for å vinne
Etter 2 bøtter med frustrasjon og urytmisk sving, legger ikke Tor Haakon Bjørgum skjul på at ambisjonene likevel er de samme.

- Jeg skal vinne alt denne sesongen. IL Tempo Invitational, årets spiller, toppscorern, råtassen og årets gigant. Jeg trenger ikke å spille bra for å slå de andre i golf, det holder i massevis at de spiller dårligere enn meg. Evt. mister putteren sin, brekker driveren e.l.

Årets første runde neste mandag
Mens Eikebrokk og Sarheim allerede har vært på rangen to gangere tidligere denne våren, var det Bjørgums første. Bjørgum tester for tiden et stort utvalg av nye køllesett, som han innen mandag 18. april må velge seg ut ett fra, for da går nemlig årets første golfrunde av stabelen. Teetime kl. 15:00 fra Stjørdal Golfklubb. Caddier søkes.


:: Diskusjonsforum ::
Greier Haaken å kjøpe seg golfsett i tide?


Nyheter
07.04.2005
Terrabanen også i 2005-sesongen

06
.04.2005
Ben Holan signerte for Eidsvåg IL

05.04.2005
"Trønderfotball 2005" tipper IL Tempo på 2. plass

04.04.2005
Under Lupen #2 Bjørgan 2/Fosen 2

03.04.2005
Steinar gjør ting han ikke kan: del 2


Forum

Det skjedde