LØRDAG 5. MARS 2005

IL Tempo aktiverer kriseplan B:
ANSETTER TRENER!

(Aetat) Etter at en kronglete debutsesong er i ferd med å nå sin etterlengtede slutt, har IL Tempo Håndball gått til det skritt å ansette en trener for å redde de stumpene som er igjen av sesongen. Etter å ha annonsert en ledig stilling på Adecco, Aetat og finn.no i flere måneder, så daglig leder Joakim Rønning ingen annen mulighet enn å kalle den eneste søknaden inn på jobbintervju.

Han møtte opp med taktikktavle, videobånd og manipulert trener-cv. Han skiltet med flere seire i Peter Wessel-cup samt en innholdsrik spillerkarriere før han la opp grunnet en ankelskade etter altfor mange frosker for noen år tilbake. Du har kanskje sett han i fancy footwear, tettsittende dongeribukser og dinglende gullsmykker, for med sin krøllete lyslugg og solbrune guttekropp er han lett å få øye på blant kritthvite nordmenn. Han er IL Tempos redningsmann, hans navn er Talmo, Kristian Talmo. Vår frelser, vår Messias.

Midlertidig ansettelse
Det er uvisst hvilke grep Talmo har planer om å innføre i spillergruppa, men flere spillere har pekt på behovet for en sterk og autoritær lederskikkelse, en ulv i saueflokken, en som peker på avgjørende faktorer, en som tør å ta tøffe beslutninger, forhåpentligvis de rette og en som kan motivere og gjenskape vinnerinstinkt i laget. Dobbel treningsdose er også noe flere spillere har ytret ønske om, hvis troen på en bedre andresesong skal kunne anses som realistisk.

Bekjente av Kristian Talmo omtaler han som en knivskarp konkurransemann, som lett knuser et eller to egg for å lage en god omelett. Personlig suksess for Talmo er at laget lykkes og har selv understreket viktigheten av lagspill og kollektiv offervilje. Daglig leder Joakim Rønning bekrefter at Talmo er ansatt på midlertidig basis ut sesongen (3 kamper) og at han personlig vil gjennomføre en vurdering av Talmos bidrag og deretter vurdere muligheten for at Talmo kan bli tilbudt en lengre kontrakt.

Nyheter
03.03.2005
CSK trakk seg

02.03.2005
Ny bestenotering

01.03.2005
Frykt ikke dåren

27.02.2005
NTNUI-IL Tempo
Forum

Det skjedde