TORSDAG 3. MARS 2005

Beklagelig melding fra Fotballkretsen:
Charlottenlund trekker seg

(Fotballkretsen) Fotballkretsens leder Stig Eriksen kunne i dag melde om at Charlottenlund 2 har trukket seg fra 5. divisjon avd. 6. På spørsmål om han ikke synes det er synd at noen avdelinger ender opp med så få som 8 lag, sier Eriksen at det ikke er noe han kan omorganisere akkurat nå, men avviser heller ikke at det kan bli tatt forbeholdt om forfall til neste sesong, noe IL Tempo etterlyser på det sterkeste.

Hvordan kan det så ha seg at et så tradisjonsrikt lag som Charlottenlund ikke greier å stille to lag i årets sesong? Svaret er nok enklere enn det er innfløkt. Etter at IL Tempo II massakrerte Charlottenlund 2 med 10-1 og 5-1 forrige sesong har nok ikke spillere som Helgemo, Våge og Luu lyst til å gå gjennom tilsvarende slakt.

Alternative løsninger avvises.
IL Tempo.no lar ikke slikt gå upåaktet hen og kontaktet umiddelbart CSK-trener Dung Tri Luu. På spørsmål om hvorfor de trekker laget sier Luu at spillerstallen ikke er bred nok og at økonomien ikke ligger til rette for to lag. Dessuten ligger nok marerittetsesongen i fjor fortsatt friskt i minne.

På spørsmål om IL Tempo 2 og Charlottenlund 2 ikke kunne stille et felles lag i 5. divisjon, sier Luu at det anser han som uaktuelt. Først og fremst fordi han ikke har noen intensjoner om å spille sammen med IL Tempo-spillere. "Jeg hater alle på IL Tempo," sier Luu syrlig og sikter utvilsomt til spillere som Vegar Olsen og Nils Dalehaug, spillere han som kjent skal møte i treningskamp om to uker.

Nyheter
02.03.2005
Ny bestenotering

01.03.2005
Frykt ikke dåren

27.02.2005
NTNUI-IL Tempo

Forum

Det skjedde