1 Marie Bjørshol, 4 Eva Katrine Aa (3), 16 Christine Hestad, 18 Vibeke Lunheim, 19 Bente Eide Håhjem (1), 15 Silje Samuelsen (3), 17 Janne Eikrem, 5 Terese Karlsen (4), 9 Kjersti Arntsen (1)

Kampreferat:

IL TEMPO - SURNADAL 2 13-22 (3-10)
Dommer: Morten Arnestad og Eivind Jr. Haukenes (5 x 2 min)
Tilskuere: 7

Med et 20-målstap fra sesongens første oppgjør, var forventningene heller labre. Og første omgang startet også dårlig, med drøssevis av angrepsfeil. Dette førte til at Surnadal fikk endel lette kontramål. Tre scorede mål til pause sier mye, og angrepsspillet i første omgang bør helst glemmes fortest mulig. Forsvarsspillet mot etablert angrep var det mest positive i en ellers trøstesløs omgang. I pausen fikk jentene tydligvis store mengder styrkedrikk og noen kloke ord fra treneren.

I andre omgang så det ut til å være et helt nytt IL Tempo-lag på banen. Angrepsspillet satt mye bedre, og en periode var syvmålsledelsen Surnadal hadde til pause knappet inn til tre mål. Dessverre måtte Kjersti Arntzen dra tidligere fra kampen pga. andre oppgaver, og når laget i tillegg fikk en spiller skadet holdt det ikke til å ta igjen ledelsen helt. På slutten raknet det litt, men bak resultatet skjuler det seg mye positivt.

K.T.

SURNADALs REFERAT FRA KAMPEN

De sju tilskuerne i Nidarøhallen fikk ikke se en stor håndballkamp søndag ettermiddag. Begge lag hadde utrolig mange tekniske feil, og bommet flere ganger på opplagte sjanser. Det førte til en målfattig førsteomgang. Til pause ledet Surnadal 10-3. I andreomgangen virket det som at Surnadal har avsluttet kampen i pausen. Rot i angrep og passivt forsvar preget tafatte surnadalsjenter. IL Tempo på sin side viste pågangsmot og gav aldri opp kampen om poengene. Faktisk så var trønderne helt opp i ryggen på Surnadal på stillingen 13-10. Derfra og ut viste Surnadal endelig litt bedre angrepsspill og forsvaret satt som det skulle. Siste kvarteret av kampen vant Surnadal med sju mål, og kunne dermed ta med seg to poeng hjem igjen.