IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ Utvisning?: – Bård Haugvik holdt nullen for første gang denne sesongen. Men det kunne fort ha endt på en helt annen måte. (Foto: Bruno Coelho)

Utleira 0-0 IL Tempo

En kamp for historiebøkene
12/04/19 › Il Tempo spilte sin først 0-0 kamp noensinne. En milepæl som legenden Vidar Jenssen i mange år har jaktet på!


 
 
 
Skrevet av
Nicolaj Jensen
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2019
   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 12/04/19 › Etter kampen: IL Tempo 9-3 KIL/Hemne 2
   › 05/04/19 › Etter kampen: Leik 1-3 IL Tempo
   ›
14/05/18 › Etter kampen: Tydal/Selbu 2 0-11 IL Tempo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   26/04/19 Utleira Kunstgress

 UTLEIRA
 IL TEMPO

0
0

 
   
  › IL TEMPO 4-3-3
1
Bård HAUGVIK
6
2
Emil HAUGE  
5
4
Nikolaj JENSEN 
5
13
Vegar OLSEN
5
28
Herman BRODD 
6
6
Jørn ASKLUND  ‹ 72°
4
15
Frode ANDORSEN ‹ 55°
5
14
Bo NESS
6
33
 Erik EIKEBROKK
4
113
 Magnus SANDNES © 
5
21
 Andreas GULLAKSEN ‹ 25°
5
  › BENKEN
29
Thomas LERVIK › 45°
6
7
Bruno COELHO ›55°
6
5
Martin HUSEVÅG ›45°
5
18
Åsmund NIELSEN › 65°
5

avr (15)=6,4 » avr (11)=6,1


  › Dommer: Håvard Aune
  › Gule kort: IL Tempo (5)
  › Gule kort: Utleira (1)
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

Bruno var allerede rukket å bli sinna. Han hadde blitt stående bak en grønn polo i et lite halvsekund i innkjørselen til stadion. Nå sto han på hornet.

Noen minutter senere var vi samlet i garderoben. Magnus kom traskende inn med dårlig mage, noe resten av garderoben smertelig fikk erfare de neste minuttene. Bård var kommet fra jobb og var frustrert over at noen menn ikke likte å bli massert i hodebunnen, mens andre likte det. Resten av gjengen diskuterte morgendagens sykkeldugnad, og hvordan det skulle gå når Åsmund hadde blitt flytta fra Lademoparken til Byåsen. Fokuset var med andre ord på rett plass denne fredagskvelden.

Det var duket for avdelingens første toppkamp mellom futsallaget Utleira og formsterke IL Tempo. Jørn presenterte kampplanen før vi gikk ut til oppvarming. Den var like enkel som den var vanskelig. Vi skulle prøve å spille ball og sette i gang kort fra 5-meter. Med to stoppere og keeper med kjenninger i hamstring og lysk, var det eneste mulighet.

Utleira hadde dessverre gjort hjemmeleksa si, og valgte å stå høyt på våre utspark. Det resulterte i at midtbanespillere, backer og innbyttere flere ganger måtte ta den tunge turen ned i banen for å klinke ballen opp i motvind.

Da dommeren blåste av førsteomgang sto det 0-0 på tavla. Bård hadde allerede rukket å skjelle ut dommeren halvannen gang, ett mål hadde blitt feilaktig (?) annullert og Gullak hadde vært alene gjennom og satt ballen like over mål. Han måtte dessverre ut med strekk like etter.

Det var en omgang med tøffe tak, som spillemessig lugga litt. 0-0 var et greit resultat sett med Tempo-øyne.

Andre omgang fortonet seg litt som den første. Det var krig utpå banen, lite finspill og en håndfull gule kort. Bo hadde dratt fram hagesaksen, og Eikebrokk banket cornere i nettveggen. Likevel fikk vi dratt i land et viktig bortepoeng mot det som er ventet å være ett av topplagene i avdelingen.

IL Tempo er fortsatt ubeseiret etter de tre første seriekampene. Neste fredag venter nok en tøff kamp, når vi tar imot Buvik hjemme på Romolslia kunstgress.

DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 HORRIBEL 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 DÅRLIG 4 UNDERKJENT 5 MIDDELS 6 SOLID7 FORMIDABEL 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

Utviklet av EE33 for IL Tempo