IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ Garderobe: – I sesongens første kamp tok treneren Jørn Asklund ingen sjanser og låst inn Bård Haugvik på doen mens taktikken ble presentert. (Foto: Bruno Coelho)

Leik - IL Tempo 1-3:

Asklunds taco-middag reddet av innbytterne
05/04/19 › Tempos spillende trener byttet seg selv ut etter lagets tredje skåring og dro rett hjem for å rekke den meksikanske festmiddagen.


 
 
 
Skrevet av
Bruno Coelho
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2019
   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 14/05/18 › Etter kampen: Tydal/Selbu 2 0-11 IL Tempo
   › 07/05/18 › Etter kampen: IL Tempo 23-0 Nidaros 2
   › 30/04/17 › Etter kampen: Sverresborg 2 - IL Tempo 2-8

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   05/04/19 Korsvegen kunstgress

 LEIK
 IL TEMPO

1
3

   58° 0-1 Vegar OLSEN (Ness)
   65° 0-2 Nicolaj JENSEN (Hauge)
   87° 0-3 Erik EIKEBROKK (Lervik)
   90° 1-3 Espen BAKKE
   
  › IL TEMPO 4-3-3
1
Bård HAUGVIK
5
17
Christer BROVOLD ‹ 70° 
5
113
Magnus SANDNES © ‹ 45°
4
13
Vegar OLSEN
4
28
Herman BRODD ‹ 45°
4
5
Jørn ASKLUND ‹ 60° 
4
14
Bo NESS
6
7
Bruno COELHO ‹45°
5
5
 Martin HUSEVÅG
4
4
 Nicolaj JENSEN 
5
21
 Andreas GULLAKSEN
4
  › BENKEN
33
Erik EIKEBROKK › 45°
6
29
Thomas LERVIK › 45°
6
18
Åsmund NIELSEN› 60°
6
22
Trond Erik SKÅREN › 60°
5
25
Ståle BJØRGVIK› 70°
6
2
 Emil HAUGE › 45°
6

avr (17)=5,0 » avr (11)=4,54


  › Dommer: Helge Sumstad
  › Gule kort: IL Tempo (0)
  › Gule kort: Leik (0)
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

Etter den fantastisk skuffende sesong i 16/17 som endte med nedrykk, klarte IL Tempo og trener Jørn Asklund å bringe laget tilbake til 5.divisjon hvor den over flere år hadde kjempet om opprykk. Veien tilbake ble nok ikke så enkel som man hadde sett for seg, men Tempo er tilbake og trener-teamet har nok større planer enn det mediene blir forespeilet.

 

 I garderoben på Leik denne fredagen, sitter 17 unge menn som sulter etter nok en vellykket sesong. Treneren har nettopp kommandert Media-avdelingen ut av lokalene, før han sannsynligvis klatrer opp på den gamle kopimaskinen som er blitt strategisk plassert foran doen. Asklund har tydeligvis fått nok av guttas skitprat og det er stillheten som nå regjerer. Media-avdelingen søker ly hos hjemmelaget, men blir til slutt eskortert ut. Musikken som dundrer fra de 100 år gamle høyttalerne gjør det umulig å høre hva som blir sagt i garderoben, men brølet som etter hvert kommer sier noe om hvor høyt lagene ønsker å vinne denne kampen. 

  I sesongens første seriekamp møter lL Tempo Leik på bortebane, et lag som Avisa Sør-Trøndelag tippet nederst på tabellen i 5.divisjons tredje avdeling. (Trener Asklund) Kampen starter som de oftest gjør, med to lag som lærer hverandre å kjenne. Hjemmelaget satser på en direkte fotball med lange pasninger i bakrommet, mens Tempo er mer opptatt av å trille ball i påvente av gjennombrudd.

De første 30 minuttene er ganske jevne, uten store sjanser for noen av lagene. Selv om bortelaget har ballen mest, ender mange av angrepene trygt hos forsvaret til Leik, som nå har funnet en ro de ikke visste de hadde. Når de i tillegg klarer å vinne brorparten av hodeduellene og andreballene på midten, blir det lite å by på til de lystne tilskuerne som har tatt turen.

  Med 17 mann til disposisjon, er det ingen grunn til å vente. Tempo trenger mer fart og duellstyrke offensivt og flere bytter blir gjort. Thomas, Erik, Emil og Åsmund kommer inn i andre omgang og det tar knappe 10 minutter før Tempo tar føringa, gjennom Vegar Olsen. Midtstopperen har haltet siden midten av første omgang for så å lure til seg rom inne i feltet, og er nådeløs når sjansen byr seg.

Hjemmelaget henger ikke lenger sammen og 7 minutter senere øker IL Tempos ledelse igjen. Eikebrokk, Thomas og duracell-kaninen har nesten på egen hånd funnet nøkkelen som Leik trodde var godt gjemt! Det tredje målet kommer ikke lenge etter, og trener Asklund er så sikker i sin sak at han bytter seg selv ut og finner veien til taco-middagen hjemme. Leik viser aldri noen antydning til å kunne endre kampbildet, men klarer likevel å redusere fra en dødballsituasjon i kampens siste minutt.

  Sesongens første 3-poenger er i boks, men flere spørsmål forblir ubesvart. Er denne troppen god nok til 5.divisjon? Har denne gjengen gått tom for «neste år», når de fleste nærmer seg 40? Om ei uke får vi sannsynligvis flere svar.

DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 HORRIBEL 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 DÅRLIG 4 UNDERKJENT 5 MIDDELS 6 SOLID7 FORMIDABEL 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

Utviklet av EE33 for IL Tempo