IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ SELFIE OF THE YEAR: – Jeg også vil være med, ropte Emil Hauge. TIl slutt fikk han viljen sin av fotografen. (Foto: Emil Hauge)

 Tydal 2/Selbu 2 - IL Tempo 0-11: Smultringrekorden lever videre etter at IL Tempo gikk til bondeangrep
31/05/18 › Martin Husevåg scoret sitt andre hattrick for sesongen, da vikartrener Emil Hauge vraket stjernene, i hovedtrener Jørn Ove Asklunds sydenfravær.


 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 6. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2018
   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 14/05/18 › Etter kampen: Varden Meråker 0-6 IL Tempo
   › 07/05/18 › Etter kampen: IL Tempo 23-0 Nidaros 2
   › 30/04/17 › Etter kampen: Sverresborg 2 - IL Tempo 2-8

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   28/05/18 Kløfta kunstgress

 TYDAL 2/SELBU 2
 IL TEMPO

0
11

   26° 0-1 Bruno COELHO (Eikebrokk)
   29° 0-2 Martin HUSEVÅG (Ness)
   35° 0-3 Martin HUSEVÅG
   48° 0-4 Martin HUSEVÅG (Larsen)
   52° 0-5 André LARSEN (Eikebrokk)
   55° 0-6 Martin HUSEVÅG (Larsen)
   57° 0-7 Thomas LERVIK (Eikebrokk)
   59° 0-8 Emil HAUGE str (Eikebrokk felt)
   75° 0-9 Tor Arne FLATAUNET (Larsen)
   84° 0-10 Tor Arne FLATAUNET (Røstum)
   88° 0-11 André LARSEN (Lervik)

  › IL TEMPO 4-3-3
1
Bård HAUGVIK
5
2
Emil HAUGE
5
13
Magnus SANDNES ©
4
4
Vegar OLSEN
7
12
Eirik NESS SKÅREN
4
5
Martin HUSEVÅG
7
14
Bo NESS
6
7
Bruno COELHO ‹ 45°
5
16
Espen RØSTUM › 45°
5
9
Tor Arne FLATAUNET › 45°
5
33
Erik EIKEBROKK
6
  › BENKEN
27
Patrick STEGAVIK › 45°
4
29
Thomas LERVIK › 45°
5
25
André LARSEN› 45°
5
avr (14)=5,29 » avr (11)=5,36

  › Dommer: Robert AADAL
  › Gule kort: IL Tempo (0)
  › Gule kort: Tydal 2/Selbu 2 (0)
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

(Tydal) Smultringrekorden lever (nå: 342 minutter), men i bortekampen mot Tydal 2/Selbu 2 var ikke dét i stor grad takket være rekordkeeper og brølape Bård Haugvik, som holdt nullen for fjerde gang denne sesongen.

For det var ikke veldig mye Haugvik var involvert i i ellevemålsseieren over samlaget Tydal 2/Selbu 2.

Den ene gangen, da det så ut som han reddet et skudd til høyre for seg, var det mest fordi han mistet balansen. Den andre gangen, da han fikk klinktreff på et utspark og spilte innbytter André Larsen alene med keeper, men Larsen - nesten på trass - så ut til å nekte å avslutte. Og tredje gang - etter at Erik Eikebrokk ble tildelt straffespark, ikke etter å ha filmet, men kanskje etter å ha falt lett - da vikarierende varatrener Emil Hauge forbød Haugvik muligheten til å bli tidenes første IL Tempo-keeper i måprotokollen, og ekspederte selv det viktige straffesparket, på stillingen 7-0.

– Vi må beholde en viss anstendighet. Tenk på hvordan Vegar Olsen ville reagert om motstanderens keeper hadde stilt seg opp for å ta straffespark mot oss, sa Hauge i den syltynne begrunnelsen.

Men, for ikke å foregripe begivenhetenes gang, slik som boulevardjournalister har for vane å gjøre når de først skal rope ut om kampens avgjørende høydepunkter før de redegjør for de mindre minneverdige øyeblikk, var det en kamp der IL Tempo brukte i overkant lang tid på å avgjøre en kamp som burde vært avgjort langt tidligere.

Kanskje var det fordi nevnte Olsen virket langt mer interessert i å sklitakle utvalgte motspillere utover sidelinjen, enn å slå presise pasninger fremover på banen, forbi motstanderens ledd, som det heter.

Olsens sklitaklinger var sjeldent presise, og tøffingen kjent fra Adresseavisens sommerreportasjoner, kom seg gjennom kampen uten gule kort denne gangen, til tross for at han flere ganger havnet i verbalt klammeri med dommer Aadal.

Klamt var det heller ikke for løpsmaskinen Martin Husevåg, som scoret fire mål fra til sammen ni meter, hans andre hattrick for sesongen; nå bare fem bak toppscorer André Larsen, som ble vraket ettersom han kun har greid å skrape sammen seks målgivende pasninger på årets fem tidligere kamper.

Men med tre målgivende pasninger kan Larsen ubevisst bekreftet at trener Asklund har hatt rett; at Larsen kan treffe med pasninger hvis han vil, selv om det må legges til at samtlige målgivende pasninger kom på retur etter Larsen-skudd...

Med det er det meste av kampen oppsummert, om enn på en ukronologisk måte. Men glemt er heller ikke Tor Arne Flataunet, som nok en gang kom inn fra benken og scoret to. Dermed har Flataunet scoret fem av sine seks IL Temop-mål etter å ha kommet inn fra benken; snakker om superinnbytter!

For at kronologiens hulter til bulter virkelig skal få sitt poeng; må også nevnes Bruno Coelhos ledermål, en karakteristisk lobb fra fjorten meter, hans femte for sesongen.Bra løp av Bård Haugvik på straffesituasjonen!

- Magnus Sandnes

DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 HORRIBEL 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 DÅRLIG 4 UNDERKJENT 5 MIDDELS 6 SOLID7 FORMIDABEL 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

Utviklet av EE33 for IL Tempo