IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ I LOVE THE SMELL OF MARINEBLÅ PUSSY IN THE EVENING! MAGNUS SANDNES' SOLDATER ER KLAR FOR KRIG! (Video: Apocalypse Now!)

 Magnus Sandnes' kapteinsblogg:
– På søndag skal IL Tempo ut i strid!

05/09/15 › Søndag ettermiddag spiller IL Tempo såkalt seriefinale. For hjemmelaget Vestbyen er kampen den viktigste i klubbens historie. For IL Tempo er kampen en mulighet for revansj.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
   
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 24/05/15 › Etter kampen: IL Tempo 1-3 Vestbyen
   › 27/04/15 › Kapteinsblogg #2: Vi er Giganter med stor G!
   › 20/03/15 › Kapteinsblogg #1: – Hei, jeg er kaptein Blogg
   › 02/03/15 › Magnus Sandnes blir IL Tempo-kaptein i 2015(Hammersborg) Fienden holder til på en høyde som kalles Vestbyen på Byåsen. Våre rekognoseringsgrupper har vært ute i skjul - på høydene - i lang tid for å få et innblikk i deres forsvarsverk.

Vestbyen har sviktet før -
blant annet i '09

Rapportene vitner om gode og detaljerte forberedelser, men samtidig et nervøst mannskap som ikke vet hva som kommer. Et lag som ikke har gode erfaringer med å toppe tabellen når det drar seg til. Et lag som har sviktet flere ganger før - i lignende situasjoner.

I 2009 toppet laget tabellen, men sviktet atter en gang da alvoret tynget og psyken ble for svak. Vestbyen sviktet. Og IL Tempo rykket opp.

På Vestbyen snakker de om å gå til angrep, men det er opplagt at det ikke skjer. På Vestbyen snakker de nok om å spille fin fotball, men det er opplagt det ikke skjer. På Vestbyen snakker de om at de skal kose seg, slappe av og spille sitt spill. At det er ingenting å være nervøs for...

For IL Tempo er dette bare enda en kamp. IL Tempo har ingenting å tape. IL Tempo er uansett kjørt av i kampen om opprykk. IL Tempo har ingenting å spille for. Utenom Vestbyens misære.

Og egen stolthet.

Vestbyen gruer seg - med god grunn. Mens IL Tempo gleder seg til avspark søndag kveld klokken 20, ligger Vestbyen-spillerne våkne om nettene og gleder seg de også. Til kampen er ferdig. Til det er lov å puste igjen - til å senke skuldrene.

Vestbyen spiller en destruktiv, men effektiv Drillo-fotball

Vestbyen spiller sin destruktive, men effektive, Drillo-fotball. Men IL Tempo er forberedt på hva de møter, og stiller med sesongens tyngste skyts, raske flankebevegelser og et vinnerinstinkt som kun finnes ute i naturen - i kampen for overlevelsen.

Ingen suspensjoner, ingen skader, ingen plutselige forsvinningsnumre.

Vi har 11 kampklare menn som skal storme fronten. Vi har offensive kanoner på benken som skal kickstarte angrepsbølge nummer to, etter at Vestbyens forsvarsstillinger er knust til pinneved. Vi har strategi A, vi har strategi B, vi har strategi C. VI har alt. Vi er klare!

Dette er slaget som blir avgjørende for hele sesongen. Slaget hvor IL Tempo har alt å vinne. Slaget hvor Vestbyen har alt å tape.

Når dommer Mazloum Ridwan Haydar blåser i fløyta første gang starter IL Tempo å løpe. Når dommer Mazloum Ridwan Haydar blåser i fløyte siste gang stopper IL Tempo å løpe.

Vestbyen vant kan hende det første slaget, men krigen er bare såvidt i gang.

I love the smell of marineblå pussy in the evening.

På søndag er det én ting som gjelder.

Seier!

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting