IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Hjem  » Golf  » Spillerstall  » Kalender  » 5. div avd 2  » IL Tempo PLAY  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ RIKTIG MANN PÅ RIKTIG POST? MAGNUS SANDNES BLIR KAPTEIN FOR IL TEMPO I 2015 (Foto: Åsmund Nielsen)

» Magnus Sandnes blir årets kaptein
– SKAL HYLE TIL BLODRØD SOL!

02/03/15 › Etter forrige ukes kontroversielle valg blir en rørosbygg IL Tempo-historiens sjette kaptein.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 10/02/15 › Øystein Winsnes endelig IL Tempo-spiller - 14 år etter
   › 19/01/15 › VIDEO: Erik Hoff tilbake i TV-ruta etter en vinter i hi - synser om Asklund og 2015-ambisjonene
   › 11/01/15 › Jørn Ove Asklund signerte for IL Tempo - ett år på overtid

 

(BN/SLUPPEN) På et spillermøte avholdt søndag 1. mars orienterte trener Erik Hoff spillergruppa om at årets kapteinsvalg ikke kom til å bli av det demokratiske slaget.

Sandnes blir årets IL Tempo-kaptein

– I år har vi valgt å gjøre det litt annerledes. Under et ekstraordinært styremøte forrige søndag orienterte jeg styret om at jeg ønsket å velge kaptein selv. I tillegg ble det besluttet å opprette et spillerutvalg, bestående av kaptein, vise-kaptein og en spillerrepresentant.

Treneren skal ha fått gjennomslag for sitt kapteinsønske og ble sammen med den sportslige ledelsen enig om hvilke øvrige spillere utvalget skal bestå av.

– Magnus Sandnes blir IL Tempo-kaptein i 2015!

» HÅKON HILLER HAR FORTSATT EN VIKTIG ROLLE

Kaptein i 2014, Håkon Hiller, har sagt ja til rollen som vise-kaptein.

– Dialogen med Hiller var viktig. Det har ikke vært noen form for misnøye med Hiller som kaptein - verken fra sportslig team eller spillere - men tanken er at summen av disse valgene vil gi IL Tempo et ytterligere løft i 2015.

Nysigneringen Jørn Ove "Lektor" Asklund blir tredjemann i utvalget.

Én av spillerutvalgets oppgaver blir å lede treninger som trener Erik Hoff ikke får anledning til å være med på. Utvalget skal også fungere som glidekrem mellom trener og spillergruppe i fall relasjonene knirker.

I tillegg kommer Magnus André Sarheim inn som assistenttrener.

Faretruende likt politikken vi kjenner fra Nord-Korea

» AVVISER SAMMENLIGNINGER MED NORD-KOREA

I etterkant av kapteinsvalget ble det debattert hardt på sosiale medier om det var riktig å velge kaptein ut i fra én manns synspunkter.

– IL Tempo har i alle år hatt demokratisk kapteinsvalg. Når trener Erik Hoff nekter å kommentere beslutningsgrunnlaget i media, blir styresettet faretruende likt de politiske prosedyrene vi kjenner fra Nord-Korea, sier Twitter-brukeren JacobOlsen84 i en 182 tegn lang tweet.

Mens #ILTempo=NordKorea trendet på Twitter, skal det ha oppstått interne gnisninger mellom spillerne. IL Tempo.no kjenner til at en uskyldig avstemningspoll skal ha fått blodet til å koke.

Blant annet hos Facebook-kjendis Tor Martin Olsen, som raser mot det han misoppfatter som antidemokratiske virkemidler:

– Kaptein blir valgt og så skal folk få vise sin "misnøye" i etterkant..? Ikke akkurat noen støtte til Mr. Sandnes å gjøre det på den måten.

Noen spillere mente pollen burde vært fjernet helt for å hindre kritikken i å gå utover den nye kapteinens arbeidsvilkår. Andre mente åpne kommunikasjonslinjer var akkurat det kapteinsvalget trengte for å ta brodden fra énmannspolitikken - i tillegg til å styrke valgprogrammets kredibilitet.

Burvokter Bård Haugvik var en av de som støttet åpenheten:

– Jeg er veldig fornøyd med kaptein Sandnes ved roret. Dette blir bra! Og Sandnes, han tåler dette, ellers bør han ikke være kaptein.

» KAPTEINEN GLEDER SEG

Kapteinen selv innrømmer å ha fått med seg debatten, men oppfatter ordskiftet som en kritikk av måten valgprosessen ble gjennomført på, mer enn kritikk av ham selv som kaptein.

Vi er mer enn én person

– Jeg har ikke valgt denne ærefulle jobben som kaptein og jeg har heller ikke et stort ego som må tilfredsstilles. Det jeg har, er et brennende ønske om å vinne hver jævla kamp! Om vi så må blø tårer og spytte ut tenner, så håper jeg alle samler seg under IL Tempos banner når de mørke skyene truer. Vi er mer enn én person, vi er et LAG! Vi skal stå sammen og hyle til blodrød sol når motstanden kommer!

Verdt å merke seg er dessuten at Sandnes fikk 73% av stemmene og at Tor Martin Olsen valgte å IKKE gi sin støtte.

Magnus Sandnes blir med dette den sjette IL Tempo-kapteinen siden 2000. Tidligere har Frank Halvei, Erik Hoff, Bjørn Magnus Iversen, Ketil Thorsø og Håkon Hiller avlagt kapteinseden, og med det brennmerket sjelen med evig troskap - i gode og onde dager.

Sandnes får sin kapteinsdebut i treningskampen mot Byneset 10. mars.

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting