IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ TOUGH GUYS. MED BARE TRE I FORSVAR ER DET VIKTIG MED HODESTYRKE, KLOKSKAP OG TAKLINGSFERDIGHETER (Illustrasjon: Erik Eikebrokk)

» Årets Lag 2014: BAKERSTE MENN
15/10/14 › Spillere og trenere har tenkt og stemt - og endelig er resultatet klart. Dette er "Årets lag" fra 5. divisjon avdeling 2. I en relativt offensiv formasjon er nå keepere og forsvaret på plass.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   › Statistikk › Statistikk for IL Tempo 2014

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 13/10/14 › "Årets Lag '14": Keeperne er først inne
   › 11/10/14 › IL Tempo Awards '14: Vegar Olsen ble "Årets spiller" - igjen!
   › 11/10/14 › X Art: Bildene fra IL Tempo Awards 2014
   › 10/10/14 › Sesongen er endelig over. Her er tallenes tale
   › 02/10/14 › Q&A: Kun dager igjen av sesongen - snart klart for IL Tempo Awards

 

KAPTEINER OG TRENERE har de siste ukene gått til valgurnene og stemt frem sitt eget lags beste spiller og årets beste motspillere. IL Tempo.no har samlet resultatet og avslører de neste dagene hvilke navn som har kommet med på "Årets lag 2014" - inkluderende 16 spillere, to trenere og én dommer...

Formasjon: 3-5-1-1 eller 3-1-2-4, om du vil (se illustrasjon). Ytterligere forklaring regnes overflødig - da dette antageligvis er den mest kaotiske, men mest underholdende formasjonen som absolutt ikke praktiseres i internasjonal fotball i dag.

« FORSVAR

Det er få spisser i årets 5. divisjon avdeling 2 som ikke har blitt grisetaklet av VEGAR OLSEN. Utrolig nok har IL Tempo-råskinnet kun pådratt seg to gule kort i 2014. Forsvarsskillsene er velkjent, men med 3 mål og 2 målgivende var Olsen særdeles viktig, også på offensive dødballer for klubben.

ANDERS BENUM KJELDSETH har sesongen gjennom vært krumtappen i Trønder-Lyn. I en ekstremt variabel sesong, ble Kjeldseth kåret til "Årets spiller" i klubben. Duellstyrke og vinnervilje er opplagt Kjeldseth fremste karaktertrekk, men leser også spillet godt.

MATS OLAV OLSEN spiller kanskje i forsvar, men er likevel en av Melhus' viktigste offensive spillere. Har en imponerende trygghet og ro med ballen, og starter mange av Melhus-angrepene bakfra med gode og presise oppspill, kort som langt. Leken venstrefot.

Skulle en av disse tre vise seg tilliten uverdig eller den relativt høye snittalderen påføre belastningsskader, kan Hommelviks bauta, JOHAN MØLLER, gå inn og gjøre jobben like godt. En lagspiller av de sjeldne, og hodet gir aldri opp, selv om kroppen for lengst har begynt å si "nei".

« KEEPERE

Etter å ha holdt nullen fire ganger og spilt samtlige 5. divisjonsminutter i 2014, var det liten tvil om at BÅRD HAUGVIK fortjente førstekeeperplassen - ikke bare for IL Tempo, men også på "Årets lag". Det er lite å si på vilje og engasjement hos Bård, noe som i blant også kan føre han i trøblete situasjoner - spesielt når han befinner seg altfor nære motstanderens banehalvdel med ballen i beina.

Til tross for relativt få opptredener for Charlottenlund 2, har MAGNUS ASPÅS rukket å bli lagt merke til. Ganske enkelt fordi han har stoppet veldig mange av motspillernes skudd - og har bra hår.

» 13/10/14: Keepere og formasjon
» 17/10/14: Midtbane og dommer
»
19/10/14: Angrep og trener

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting