IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ JUKSELAPP. DET LIGGER AN TIL EN LANG REKKE POETISKE OG SVULSTIGE TAKKETALER LØRDAG PÅ IL TEMPO AWARDS (Video: Ida Seehus Thoresen)

» Q&A: Før siste seriekamp
02/10/14 › Gimse sikret opprykket til 4. divisjon med seieren i midtuka over Flatås (8-1), mens Charlottenlund 2 er sikret 2. plassen. Hommelvik rykker (som ventet) ned til 6. divisjon. Ellers er "alt" åpent.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   › Statistikk › Statistikk for IL Tempo 2014

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 01/10/14 › VIDEO: Før kampen IL Tempo v Melhus

   › 30/09/14 › Etter kampen: IL Tempo 1-0 Melhus

 

Det er kan hende en overdrivelse å si at "ingenting er avgjort" før siste serierunde. Noe er avgjort, men det er likevel mange spørsmål som står ubesvart. Ikke bare tabellsituasjonen i 5. divisjon avdeling 2, men også hvem som kan vinne hva under lørdagens "IL Tempo Awards".

Størst spenning er det kanskje knyttet til bataljen om bronsemedaljen, som går til enten IL Tempo eller Melhus, men interessen er også stor før de individuelle kåringene som bestemmer "Årets spiller," "Poengplukkern" og "Råtassen," for å nevne noen.

« 5. DIVISJON AVDELING 2

Gimse er allerede avdelingsvinner og rykker opp til 4. divisjon. Charlottenlund 2 tar en fortjent 2. plass, mens IL Tempos og Melhus' resultater lørdag, avgjør hvem som tar 3. plassen.

Stillingen › Før avspark er IL Tempo likt med Melhus på poeng, men er foran på bedre målforskjell (+6) og har også bedre målforskjell (+2).

Eks 1: Hvis IL Tempo slår Gimse med ett mål lørdag, må Melhus enten 1) vinne med ni mål eller mer, eller 2) vinne med åtte mål, men samtidig score seks mål mer enn IL Tempo.

Eks 2: Hvis IL Tempo taper, må Melhus spille uavgjort eller vinne for å bli nummer 3.

Eks 3: Hvis IL Tempo spiller uavgjort, må Melhus vinne.

Eks 4: Hvis begge lagene taper, forblir stillingen uforandret, såfremt IL Tempo ikke taper med ni mål mer enn Melhus.

Sagt på en annen måte, det skal flyte mange penger under bordet for at IL Tempo ikke ender på 3. plass, med seier lørdag.

   › Se tabell og terminliste her › 5. divisjon avdeling 2

« IL TEMPO AWARDS 2014

Årets Spiller 2014

1 › Vegar Olsen 6,38 (13)

2 › Fabian Abueg Gomez 6,17 (12)

Realistisk sett er det kun to spillere som kan vinne denne. Fabian Abueg Gomez må levere en praktkamp for å ta igjen Vegar Olsen, men ingenting er umulig. Med en 5'er for Olsen og 8'er for Abueg Gomez, blir sistnevnte "Årets spiller" i sin debutsesong, noe kun Ben Holan (2003) og Stein Roar Skretting (2007) har gjort tidligere.

Årets Poengplukker

1 › Magnus Sandnes 13 (10 mål, 3 assists)

1 › Fabian Abueg Gomez 13 (7 mål, 6 assists)

1 › Erik Eikebrokk 13 (4 mål, 9 assists)

Det er helt jevnt før siste serierunde. Det eneste som er sikkert er at, selv om han står øverst på lista, kan Erik Eikebrokk umulig vinne denne. Hvis samtlige ender på 13 poeng, vil Magnus Sandnes vinne, i kraft av at antall scorede mål brukes som "tie-breaker". For Fabian sin del gjelder det å knipe flere poeng i siste kamp enn Sandnes. Sandnes blir som nevnt toppscorer, mens Eikebrokk etter all sannsynlighet ender på flest målgivende (for ellevte år på rad).

Årets Råtass

1 › Emil Hauge 4 (4 gule kort, 0 røde kort)

2 › Vidar Guttormsen 2 (2 gule kort, 0 røde kort)

3 › 9 mann har fått ett gult kort

IL Tempo er i ferd med å gjennomføre tidenes (pingle)sesong, i den grad få kort en en bra ting. Kun én eneste suspensjon er sonet (Emil Hauge), og for første gang noen sinne har ikke IL Tempo fått et eneste rødt kort. Verdt å merke seg er også at Bruno Coelho ikke har fått et eneste kort - for første gang på 10 sesonger. Emil Hauge vinner denne, såfremt ikke Vidar Guttormsen får rødt kort i siste kamp.

   › Statistikk › IL Tempo-børsen 2014

« FLERE PRISER SENERE

Det vil deles ut flere mindre priser lørdag på IL Tempo Awards, mens de største prisene spares til treningsleiren IL Tempo arrangerer i april (mer om dette senere).

I tillegg til ovennevnte, skal følgende priser deles ut:

Årets mål (lørdag)
Årets nykommer (lørdag)
      › Årets tempo-løse (sponset av Nor Contact) - ingen vet noe om denne prisen (lørdag)

Årets lag for hele 5. divisjon avdeling 2 (søndag 12. oktober)

Årets Gigant (april)
Hall of Fame, nye æresmedlemmer (april)

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting