TIRSDAG 3. MAI 2005

Vidar Jenssen forbannet over vraking
-Hater å sitte på benken

(Nes gras) Han kom inn ved pause sammen Ørjan Antonsen og storspilte. Sammen løftet de laget og var med på å sikre IL Tempo poeng borte mot Bjørgan/Fosen, men Vidar Jenssen var likevel forbannet, til tross for at han spilte sin beste omgang noensinne for IL Tempo.

- Jeg hater å sitte på benken, og jeg mener jeg burde startet kampen. Jeg fikk ingen forklaring av lagledelsen og jeg mener det blir feil å behandle spillere på en slik måte. Vi er mennesker, ikke dyr, forfekter Jenssen og krever oppvaskmøte.

Jenssen har fått klar beskjed om at han vil bli satset på som høyreback denne sesongen, til tross for at 24-åringen selv har spissambisjoner. Likevel kom Jenssen inn som midtstopper mot Bjørgan/Fosen og storspilte. Hva nå Vidar?

- Det får du spørre ledelsen i klubben om. Jeg kan bekle hvilken som helst posisjon på banen, men jeg krever å få vite om det på forhånd. Vi er mennesker, ikke dyr, forfekter Jenssen og krever enda et oppvaskmøte.

- Deilig med comeback!
En annen som ikke var like misfornøyd, var Fredrik Lamøy, som spilte sin første fotballkamp på 7 måneder og besørget like gjerne scoring og løp til krampa tok han.

- Det var deilig å være tilbake. Jeg har uoppgjorte forpliktelser og vet jeg spilte kampen på lånt tid, men jeg har planer om å gjøre opp for meg så raskt det lar seg gjøre, for dette har jeg lyst til å være med på. IL Tempo er bedre enn noensinne, sier Lamøy og kroppspråket viser at han mener det.

Neste oppgjør er mot Nidaros fredag 13. mai, et oppgjør Lamøy foreløpig ikke er tatt ut i troppen til, men det kan forandre seg fort skulle treningsoppmøte bedre seg og kontingenten bli innbetalt i tide.

PS: Ellers oppfordres alle til å betale lisens snarest, hvis ikke kan Fotballkretsen komme til å straffe hver enkelt spiller med bøter på opp imot 1000 kroner.


:: Relaterte saker ::

030505 Før kampen Nidaros - IL Tempo
020505 Etter kampen Bjørgan/Fosen - IL Tempo


:: Diksujonsforum ::

Vidar Jenssen - helt eller wannabe?

 

 

Nyheter
02.04.2005
Lå under 0-2, men kom tilbake og sikret poeng

01.05.2005
Før kampen Bjørgan/Fosen - IL Tempo

30.04.2005
Rønning blir ny speider

30
.04.2005
Oppsummering av 1. serierunde

29.04.2005
Nissekollen blir årets hjemmebaneForum

Det skjedde