LØRDAG 30. APRIL 2005

Beider sparket som spilleragent
Joakim Rønning tar over!

(Regnbuen og Luftslottet) IL Tempo-styret har besluttet å avslutte samarbeidet med spilleragent Vegar "Beider" Bertelsen med umiddelbar virkning. Bertelsens "under-bordet"-strategier har i en årrekke gitt klubben en sunn tilstrømning av gode fotballspillere, men har farget klubben med et heller dårlig rykte. Derfor avsluttes nå samarbeidet og IL Tempo ansetter en erstatter fra egne rekker...

Avtroppende leder for kvinnegruppa, Joakim Rønning, har nå tatt på seg vervet og skal allerede ha flere spennende spillere på blokka. Ja, faktisk har Rønning allerede høstet mange godord for sin rolle i å bringe Eirik Rønning, Geir Bekken, Vegar Olsen og Frank Halvei til klubben.

Arbeider mye i det skjulte
Humørsprederen fremfor noen i IL Tempo, har denne sesongen varslet en enorm satsning fra egen side, men har likevel ikke spilt for klubben denne sesongen, og kommer heller ikke til å spille på mandag mot Bjørgan/Fosen.

- Beklageligvis har arbeid og kjerring hindret meg i å gjøre sesongdebut, men jeg har vært på alle treningene og har i perioder holdt lekestue, spesielt med Vidar Jenssen. Dessuten har jeg jobbet mye med å sikre klubben en tidligere Tippeligaspiller.

Tapte cupfinalen i '91 for Odd Johnsen
Spilleren Rønning sikter til er høyst sannsynlig midtbanelegenden Stig Are Enlid, som aldri ser ut til å bli for gammel. Enlid, som i følge sikre kilder, aldri har vært i midten av en tysker, har holdt formen ved like med bedriftsfotball for IcoPal, og skal nå være på nippet til å gjøre sitt comeback i seriefotballen.

Stig Enlid vil i så fall ta over Geir Bekkens rekord som klubbens beste spiller gjennom tidene, med sin cupfinalestart i 1991, samt kamper i eliteserien og 1. divisjon for Rosenborg og Nardo som de største høydepunktene. Likevel har ikke Enlid vunnet noe å snakke om, og det skal visstnok være kretsmesterskapet i 5. divisjon som i første omgang tvinger frem et comeback.

Håkon Sæther på sin side, har allerede vært på IL Tempo-trening og fått føling med tempoet. Sæther har i lang tid linket med Enlid på diverse IcoPal-treninger og innecuper og ser ikke bort i fra at trioen (inkl. Rønning) kan volde motstanderne mange problemer denne sesongen med sin tekniske og elegante fotball. Det er mao. spennende dager i vente for IL Tempo...


:: Diksujonsforum ::

Bør Haaken gi fra seg 10'ern når Stig Enlid kommer?

 

 

Nyheter
29.04.2005
Nissekollen blir årets hjemmebane

27
.04.2005
Nils Dalehaug fornøyd med 3 poeng

26
.04.2005
Analyse: Taper som oftest 2-1

23.04.2005
IL Tempo slo Åfjord i serieåpningen

22
.04.2005
Vegar Olsen på din desktop?Forum

Det skjedde