LØRDAG 30. APRIL 2005

1. serierunde unnagjort
Topplagene skuffet

(5. divisjon avd 6) Vi er enda ikke kommet til mai, men likevel er første serierunde unnagjort. Fredag kveld kompletterte runden med oppgjørene Nidaros-Flatås og Ørland-Åfjord. Det var knyttet stor spenning til om Ørland kunne leve opp til favorittstemplet fra Trønderfotball 2005 og om Nidaros kunne ta et steg videre fra sist sesong...

Resultater 1. runde: Åfjord - IL Tempo 0-2, Bjørgan 2/Fosen 2 - Lade FK 0-8, Øya FC - Sverresborg 2 3-3, Nidaros - Flatås 3-5, Ørland - Åfjord 0-2.

Åfjord slo tilbake.
Rundens siste kamp mellom Ørland og Åfjord ville gi en pekepinn på hvordan Ørland stod i forhold til IL Tempo og overraskende nok vant Åfjord kampen 2-0. Samme dag tok Nidaros imot Flatås, som ble tippet sist av "Under Lupen." I en målrik kamp vant Flatås 5-3. Nidaros virker ikke så sterke som i fjor, men det kan også tenkes at Flatås ikke er så svake som først antatt.

Sverresborg 2 er selvutnevnt dumpekandidat, men med lek og gøy som basis i sitt spill, kjempet de seg til 3-1 ledelse over fjorårets 4. divisjonslag, Øya FC, men ble til slutt innhentet på overtid.

Åfjord og IL Tempo åpnet som kjent runden sist lørdag med 2-1 seier til IL Tempo, mens Lade FK slo opprykksfavoritten Bjørgan 2/Fosen 2 8-0, i et oppgjør det ikke har lykkes IL Tempo å finne informasjon fra. Lade FK ønsket ikke å kommentere hvorvidt Bjørgan/Fosen hadde fler enn 7 spillere på banen. Ryktene vil dessuten ha det til at selv ikke Lade FK var over 11 i tallet.

Nye spennende oppgjør til uka
Allerede denne helga vil vi få nye spennende svar. Bjørgan/Fosen vil høyst sannsynlig vise at de er langt bedre enn 0-8 for Lade tilsier, når de tar imot IL Tempo på Marienborg gras i Bjugn. - Denne gangen stiller vi med et "lag," sier en representant for utkantklubben.

Samme dag tar Lade FK imot Nidaros på Lade kunstgress, en kamp som Lade FK i fjor vant og med det tok ifra Nidaros seriemesterskapet. Dagen etterpå, tirsdag, debuterer Flatås på sin nye hjemmebane, og må slå et revansjelystent Øya FC-lag om de har tenkt å henge med i toppen. Spenningen er med andre til å ta og føle på allerede i mai.


:: Relaterte saker ::

Før kampen Bjørgan 2/Fosen2 - IL Tempo
Tabell og resultater

:: Diksujonsforum ::
Revansjerer Bjørgan/Fosen seg mot IL Tempo på mandag ?

 

 

Nyheter
30.04.2005
Beider sparket som spilleragent

29.04.2005
Nissekollen blir årets hjemmebane

27
.04.2005
Nils Dalehaug fornøyd med 3 poeng

26
.04.2005
Analyse: Taper som oftest 2-1

23.04.2005
IL Tempo slo Åfjord i serieåpningen



Forum

Det skjedde