20.08.2011 01:28
Postet av Vidar Skaget Aune / Tempoveien, Kristiansund

...Fantasy Premier League
Før 2. serierunde...

(Sverresborg) Det er stille i rommet idet manager Vidar Aune entrer presselokalet. Det trente øyet kan uten tvil se en manager som har hatt en vanskelig periode.

Det ubarberte ansiktet og posene under øynene bærer preg av lite søvn og lange netter med analyser og bearbeiding etter forrige serierunde.  Aune finner plassen på podiet, heller i ett glass vann og ser tomt ut i rommet.  Den en gang så gutteaktige sjarmen har blitt erstattet av ett slør av alvorlighet og usikkerhet.

Hvor lang tid skal den talentfulle manageren beholde sin posisjon som leder for laget han elsker?

En journalist bryter den trengende stillheten og undrer seg over hva som gikk feil i første serierunde. En runde journalisten påpeker at Aune i forkant omtalte som “innledningen til en 38 serierunder lang parademarsj”.

Den nøkterne og lavmælte manageren rister på hodet og svarer ydmykt at han ikke var fornøyd med forrige helgs poengsum, men at han kommer sterkere tilbake. Ett stort pluss i margen, ytrer manageren – er at rival Erik Eikebrokk ble distansert på tabellen.

Aune poengterer dog at han ikke hadde ventet annet enn å lede over Eikebrokk, en person han anser som en annenrangs manager.

- Han får feire minuspoengene til Gervinho med måte, ytret Aune til salens store begeistring.

Aune drikker opp vannglasset, blunker og forlater et samlet pressekorps som sitter igjen med flere spørsmål enn svar etter pressekonferansen.

Det er enorme forventninger til neste runde, i en liga som ligger an til å bli historisk jevn.

Etter første serierunde er topp 5 følgende:

1

Brian Cloughs Legacy

Espen Sjoevoll

64

64

2

Elmeromero`s Devils!

Kristian Skjetne

60

60

3

Aunes Disipler

Vidar Skaget Aune

59

59

4

Malleus Maleficarum

Haakon Argento

58

58

5

IL Tempo XI

Leo Reyes

56

56