TORSDAG 11. AUGUST 2011

Hvem har mest peiling på engelsk fotball og Premier League:
ER DU MANAGER OF THE YEAR?

(Fantasy, PremierLeague.com) 4-4-2, 4-5-1 eller 3-2-5? WM-formasjonen, libero, sweeper eller all out-attack? Hvem er IL Tempos beste manager? Test og sammenlign dine ferdigheter med resten av IL Tempo med Fantasy Premier League.

Førstkommende helg starter Barclays Premier League opp. "Endelig," sier noen, mens andre mener det er en unødvendig forstyrrelse i IL Tempos kamp om opprykk.

- Hva er Premier League? twitret Åsmund Nielsen på onsdag.

Premier League er ifølge mange verdens største og beste fotballiga, og dette er din mulighet til å konkurrere og hamle opp med de beste.

Alt du trenger er å ta ut 15 spillere, 11 som starter og 4 på benken, en kaptein og en vise-kaptein, innen seriepremieren lørdag.

Hva du gjør etter det, er opp til hver enkelt. Er du misfornøyd med én spiller, selg han og bytt han ut med en annen.

I fantasy-fotball flyter pengene fritt. Ingen agenter eller vanskelige lønnsforhandlinger. Å kjøpe en spiller er like enkelt som å ta snappe ballen fra Robert Preller.

Hvordan du tar ut laget bestemmer du helt selv, i alle fall nesten. Hvis du i ren galskap skulle ønske å ta ut et lag kun bestående av Liverpool-spillere, er det heldigvis visse regler som hindrer deg i akkurat det.

Det er kun tillatt med 3 spillere fra hvert lag, og du kan ikke ha et lag dyrere enn totalt £100 millioner.

Når du har opprettet laget ditt kan du joine IL Tempos egen liga - som er åpen for alle - og konkurrere om å bli "IL Tempo-manager of the year" - HELT GRATIS!

Alt du trenger å gjøre er å klikke på "JOIN LEAGUE" og taste inn kodetallet 62437-301093.

Primus motor Vidar Skaget Aune har lovt fantastyske premier til vinneren.

Gå inn på Fantasy Premier League sine sider NÅ og registrer ditt lag!