ONSDAG 25. MAI 2005

1 POENG AV 6 MULIGE FOR IL TEMPO
-Dette er ingen krise!

(Regnbuen og luftslottet) Det var bare et lag som kunne og skulle gå ubeseiret gjennom 5. divisjon denne sesongen. Det var IL Tempo. Drømmen ble i går ødelagt av Øya FC, etter en god gammeldags ræva 1. omgang. Bedrevitere og forstå-seg-påere krever offergaver og hoder på fat, men IL Tempo-ledelsen har full tillit til spillergruppa.

- IL Tempo har aldri hatt en bredere og sterkere tropp. Vi har penger på bok og har flere forsterkninger i kikkerten, men en slik ekstravaganse kommer vi ikke til å tillate oss. Ledelsen i klubben har full tillit til spillergruppa, det var de som tok oss til tabelltopp og det blir de som fører oss tilbake dit, lyder det i en pressemelding.

- Må forsterkes fremover på banen
Det var umiddelbart etter kampen i går at Stig Arild Gulbrandsen lanserte flere teorier for hvorfor de to siste kampene kun har endt med det ene poenget mot Sverresborg 2. Det første han peker på er klubbens enorme savn etter en målscorer. Med Haaken tydelig ute av form og uten selvtillit, og Joakim Rønning inn og ut av laget krever Gulbrandsen at IL Tempo henter inn ex-IL Tempo-spiller Rune Dahl for å heve pondusen på topp. I tillegg finner Gulbrandsen det utrolig at klubben tar seg råd til å ha en spiller av Roar Midtflø på tribunen.

Det andre momentet Gulbrandsen peker på, er keepersituasjonen. 1. keeper Stig Smolan befinner seg mer på trening og i skogen og leker krig enn han er på viktige kamper. Gulbrandsen antyder at kontinuitet i bakre rekker er viktig og lanserer seg selv som en billig og meget god løsning hva keepersituasjonen angår.

Forløsende faktor endelig å få spille hjemme
Førstkommende søndag markerer IL Tempo endelig sin hjemmedebut. Nissekollen er stedet og det er satt opp egne busser for å frakte supportere fra hele fylkets innerste krinkler og krokre. Ja, det er til og med ventet folk helt fra Møre for å bivåne oppgjøret på Lerkendal senere på kvelden.

I pausen ventes det underholdning av diverse art. Bl.a. skal det konkurreres om IL Tempos lengste innkast og beste eselspark. Det skal kåres månedens spiller og IL Tempo skal ta sin første seier over Flatås på 6 forsøk.


.: Relaterte saker :.

Øya FC - IL Tempo 3-0
Sverresborg 2 - IL Tempo 1-1

.: Diskusjonsforum :.
Kan IL Tempo reise seg allerede mot Flatås?

 

 

Nyheter
24.04.2005
Tap for Øya FC etter forferdelig 1. omgang
23.05.2005
Elendig uttelling ga bare ett poeng mot Sverresborg 2
23.05.2005
Last ned hele Joakim Rønning til ditt skrivebord
20.05.2005
Viktig uke for IL Tempo: 2 kamper på 2 dager
18.05.2005
Overraskende duo på poengplukker-toppen
Forum

Det skjedde