FREDAG 20. MAI 2005

2 KAMPER PÅ 2 DAGER FOR IL TEMPO
Defineres sesongen?

(Regnbuen og luftslottet) På mandag spiller IL Tempo kveldskamp mot Sverresborg 2 på Havstein kunstgress, dagen etter venter Øya FC på sin hjemmebane Lade kunstgress. IL Tempo-spillerne forventer to enkle seire og 6 poeng, men klubbledelsen fordrer en langt mer nøktern innstilling og håper i det minste å bevare statusen som ubeseiret.

- Det er godt med selvtillit, men det er ingen grunn til å vifte med sigaren og la champagnekorkene sprette etter 4 målsseier mot bunnlaget. Andre omgang mot Nidaros var rett og slett ræva, fortsetter vi slik kommer vi til å gå på en kjempesmell både på mandag og tirsdag, sier en IL Tempo-spiller og mer enn antyder at han er redd for flere av spillernes stjernenykker og selvhøytidelighet.

Sverresborg lover krig!
Etter at Sverresborg overrasket alle med poeng både mot Øya FC og Flatås, gikk laget på en smell borte mot topplaget Lade FK, noe som er typisk for en outsider etter en god periode. Sverresborg-trener Ole Martin Buhaug har ikke tenkt å legge seg på rygg for IL Tempo og varsler et heltent mannskap foran dysten mot IL Tempo.

- Det er dette vi trener for. Sesongens to høydepunkt er oppgjørene mot IL Tempo. 3. divisjonslaget sparte en hel rekke spillere sist kamp slik at vi kan stille best mulig mot IL Tempo. For dette er en kamp vi skal vinne, koste hva det koste ville, sier Buhaug i en kommentar rett før krisemøtet etter Lade-smellen.

Øya FC på vei opp.
I motsetning til Sverresborg 2, åpnet Øya FC sesongen bemerkelsesverdig dårlig. Trener Buoso vil ikke si at nivået på 5. divisjon kom spesielt overraskende på laget, men antyder at han ikke trodde Sverresborg 2 og Flatås var så gode som det viste seg. Faktisk var Øya heldige som tok poeng mot Sverresborg 2, etter to scoringer helt på tampen.

- Poenget mot Sverresborg 2 var som ren bonus å regne for oss. Det ga oss en oppkvikker og det nyter vi godt av enda. Etter en enkel seier over Lade FK surfer vi på en medgangsbølge og jeg understreker at vi ikke under noen omstendighet har tenkt å avgi poeng mot IL Tempo, eller noen andre lag flere ganger denne sesongen. Vi satser på både opprykk og kretsmesterskap.


.: Relaterte saker :.

Før kampen Sverresborg 2 - IL Tempo
Før kampen Øya FC - IL Tempo

.: Diskusjonsforum :.
Er IL Tempo fortsatt ubeseiret etter dobbeltoppgjøret?

 

 

Nyheter
18.05.2005
Kårer månedens spiller 29. mai
18.05.2005
Kamp om "Poengplukker'n 2005"
14.05.2005
Kaptein Hoff sikter mot toppen
13.04.2005
IL Tempo avgjorde før pause mot Nidaros
11.05.2005
Foran oppgjøret Nidaros - IL Tempo
Forum

Det skjedde