LØRDAG 13. AUGUST 2011

Under én uke igjen til høstsesongen sparkes igang:
- JOBBER PÅ SPRENG FOR Å FORSTERKE

(Romolslia) IL Tempo blir linket til så mange nye spillere at klubben har opprettet en egen rykte-spalte på sine hjemmesider. Men klubben har fortsatt til gode å signere en eneste spiller. Nå frykter fansen Rosenborg-tendenser.

Med bare drøye to uker igjen av overgangsvinduet har IL Tempo fortsatt til gode å forsterke spillerstallen foran den kanskje viktigste høstsesongen siden i fjor.

Klubben blir stadig vekk linket til kjente og ukjente navn, men sportsdirektør Kent Stian Holmli har fortsatt ikke satt sitt navnetrekk på et eneste overgangsskjema.

Fansen begynner å bli utålmodige, men Holmli lover ny-signeringer.

- Vi har penger tilgjengelig, vi har navn på blokka og vi kommer til å forsterke.

Senest denne uka ble IL Tempo linket til KFUM Titans-keeperen Kristian Loraas. Loraas skulle etter ryktene stille på prøvespill torsdag, men på treningen var det ingen keeper å se og et større presseoppbud måtte gå skuffet hjem.

- Kanskje ikke i dag, kanskje ikke i morgen, men vi kommer til å forsterke, lover Holmli, som ikke ønsker å uttale seg spesifikt om navn.

At en keeper står på ønskelista virker likevel opplagt, ikke minst etter at det ble klart tidligere denne uka at Erik Bårdseng var ute for resten av sesongen med kneskade.

Sportsdirektør Holmli, som står ansvarlig for spillerkjøp og -salg, har tilbragt store deler av sommerferien på ferie i Italia og Ålesund.

Nå frykter fansen at overgangstoget har gått og at Holmli skal få store problemer med å få tak i de spillerne han ønsker seg. I beste fall at IL Tempo må betale overpris for de stadige forsinkelsene, og Holmlis siestaer.

En overpris som opplagt kommer til å svekke klubbens økonomi ytterligere.

Et område som har vært Holmlis primære arbeidsområde siden han gikk inn i sportsdirektør-rollen før sesongstarten.

Det er likevel ikke bare på keeperplass IL Tempo sliter. Både Jo Darell og Vidar Guttormsen dro på seg skader under vårsesongen. Skader som ikke vil slippe taket og kan sette duoen ut av spill for resten av sesongen.

IL Tempo har blitt linket til spillere som Roar Waage, Kim Hansen, Roar Midtflø og Simen Strugstad for å tette hullene, men ingenting har så langt skjedd.

Holmli derimot, mener han har forsterket laget allerede.

- Håkon Hiller nærmer seg sitt livs form. Han blir å regne nærmest som en ny signering.

Med "sitt livs form" mener Holmli at Hiller har vært på fire treninger på rad.

Noe som kanskje bare skulle mangle, tatt i betraktning at Hiller er mer kjent for overdreven bruk av fløte i maten, enn egentrening i sommerferien.

Akkurat det var ikke vanskelig å få øye på på torsdagens trening. Det var faktisk vanskelig å ikke få øye på Hiller i det hele tatt.

At Hiller likevel er på vei tilbake i gammel toppform, er en sannhet uten modifikasjoner.

- Det er ikke størrelsen det kommer an på, forsvarer Holmli den gamle stridskollegaen fra HV-infanteri 107.

Med 4 dager igjen til høstsesongen sparkes igang har Holmli dårlig tid. I alle fall om han har tenkt å forsterke laget - og ikke regner seg selv som enda "en ny signering"...