FREDAG 26. AUGUST 2011

Overgangsvinduet stenger 1. september: HVEM går HVOR?
SILLY SEASON:
RYKTEBØRSEN

(News of the World) Mellom 1. august til 1. september flyter pengene i norsk fotball. Perioden er manageres og sportsdirektørers siste mulighet til å sikre seg forsterkninger i kampen for 3-poengere, opp- og nedrykk. IL Tempo.no bringer her en fortløpende oversikt over hvilke navn IL Tempo knyttes til.

AUGUST
29.08.11 - Den tidligere Nardo-spillerne Ole Bruseth skal ha vist interesse for å spille for IL Tempo. Bruseth er kjent for å være en driblefant med gode holdninger og nese for mål.

27.08.11 - Mausund-spilleren Kim Hansen avviser at det blir noen overgang til IL Tempo i dette overgangsvinduet, men rykter vil ha det til at Hansen er klar for IL Tempo fra 1. januar 2012.

26.08.11 - Det kristiandsundske keeper-fenomenet Vegard Myrset skal visstnok prøvespille for IL Tempo kommende uke. Med bare 5 dager igjen av overgangsvinduet begynner IL Tempo å få hastverk i jakten på et nytt keeper-problem.

26.08.11 - Daniel Forfang sier i en kommentar til lokalavisen hitrafroya.no at han fortsatt venter på et kontraktstilbud fra IL Tempo. Forfang sier at han er hurtig, god med begge bein og eminent på hodet.

25.08.11 - Simen Strugstad og Øystein Winsnes, som egentlig skulle trent med IL Tempo denne uken, har glimret med sine fravær. Winsnes skal ha vært observert på CSK-trening, mens Strugstad skal ha trent med det bulgarske pub-laget Sunny Beach.

24.08.11 - IL Tempo blir stadig vekk linket til keepere. Denne gangen er det glad-gutten Mikael Gjevik som linkes til klubben.

24.08.11 - Kristian Loraas og Vebjørn Bugge, som i en uke har trent med IL Tempo, blir ikke IL Tempo-spillere i denne omgang. Sportsdirektør Kent Stian Holmli sier i en sedvanlig snever kommentar at det var brikker i puslespillet som ikke passet.

15.08.11 - KFUM Titans-spillerne Vebjørn Bugge og Kristian Loraas prøvespiller for IL Tempo denne uka. Bugge er keeper, mens Loraas er alt-mulig-mann.

12.08.11 - Kent Stian Holmli bekrefter at han har vært i samtaler med én spiller. Den tidligere KIL/Hemne-spilleren Ole Johan Singsdal har fortsatt ikke funnet seg ny klubb, og Holmli håper å sikre IL Tempo sin første spiller noensinne med tippeliga-erfaring.

11.08.11 - Den tidligere IL Tempo-spilleren Thomas Sundberg trener med IL Tempo i dag. Det er imidlertid under ingen omstendigheter aktuelt at den tidligere hardhausen blir tilbudt et utvidet opphold med klubben.

09.08.11 - Roar Waage har boret på seg fotballskoene igjen (borelås, (haha?)). Waage avviser ikke at det kan bli aktuelt med et comeback for IL Tempo. Waage spilt sin siste - og eneste - IL Tempo-kamp helt tilbake i 2006 (IL Tempo vant 9-0, Waage scoret og ble "man of the match").

08.08.11 - Øystein Winsnes sier det står mellom Charlottenlund og IL Tempo. Winsnes er akkurat tilbake fra bryllupsreise og skal de kommende ukene trene med både Charlottenlund og IL Tempo før han bestemmer hvor sin videre fremtid ligger.

06.08.11 - KFUM Titans-spiller Kristian Loraas flytter i disse tider fra Oslo til Trondheim, og har ytret ønske om å prøvespille for IL Tempo i den kommende perioden. Ønsket er innvilget. Loraas er keeper.

04.08.11 - Simen Strugstad er fortsatt i dialog med IL Tempo om en eventuell overgang, men Strugstad vil ikke bestemme seg før han kommer tilbake fra tyrkisk kurbad.

01.08.11 - Roar Midtflø sier at et comeback er nærmere enn noen gang. Krever skyss til trening. Bor i Ilsvika.

JULI
30.07.11 - Bård Haugvik skal igjen være linket til IL Tempo, men igjen skal Haugviks tilstand vært av en slik forfatning at han ikke var i stand til å tilkjennegi sin mening om saken.

29.07.11 - IL Tempo og Mausund skal på det nærmeste være enig om en byttehandel. Spillerne det dreier seg om skal være Erik Hoff og Kim Hansen. Overgangen skal ikke være aktuell før 2012, og bare om IL Tempo rykker opp.

27.07.11 - En nesten klinkende edru Simen Strugstad skal ha uttalt at en overgang til IL Tempo kan være aktuelt. Strugstad har bedt om et snarlig prøvespill. Det er uvisst hvorvidt Trygg/Lade vil kreve penger for spilleren de hentet fra Stjørdals/Blink.

20.07.11 - Tor Inge Våge skal ha uttalt at en overgang til IL Tempo tidligst vil skje i 2012. Våge sier samtidig at han synes tanken om en eventuell "Strindheim-reunion" med Hauge, Eikebrokk og Winsnes er spennende.

18.07.11 - Bokseren Farhad Amaru sier han ikke har gitt opp å få kontrakt med IL Tempo, og har planer om et nytt prøvespill i nær fremtid.

14.07.11 - Øystein Winsnes skal ha latt seg friste av en reunion med Tor Inge Våge, Erik Eikebrokk og Emil Hauge. Firkløveret spilte sammen i Strindheim fra 1988 til 1999.

12.07.11 - IL Tempo-leder Erik Eikebrokk skal ha vært i kontakt med Kattem-spiller Emil Hauge om en overgang før overgangsvinduet stenger. Hauge skal ha sagt at det ikke er aktuelt med en overgang nå...

11.07.11 - Gårsdagbladet melder at Kattem-spiller Trond Erik Skåren skal være aktuell for IL Tempo, men ikke før til neste sesong. Kattem-kaptein Emil Hauge avviser at det er sannhet i disse ryktene.

08.07.11 - Tidligere IL Tempo-spiller Øystein Winsnes, som spilte 5 kamper for Klæbu i vårsesongen, skal igjen være på utkikk etter en ny klubb.

Spilleren selv sier i en kommentar at det står mellom Charlottenlund og IL Tempo.

06.07.11 - Robert Kristiansen skal ha blitt linket til en overgang tilbake til moderklubben Flatås. Men Henrik Bjørnhaug i Flatås sier at klubben ikke har bruk for Kristiansen.

05.07.11 - IL Tempo skal ifølge Facebook være interessert i å forsterke på keeperplass etter Erik Bårdsengs stadige skadeproblemer og Tor Martin Olsens spisskonvertering.

Bård Haugvik har i flere sesonger fått tilbud om å bli IL Tempos nye førstekeeper, men har inntil før denne sesongen sverget lojalitet til Byåsen Festfotball. "Festfotball"-laget avsluttet sin aktive satsning før denne sesongen, noe som kan åpne veien for Haugvik.

03.07.11 - Etter å ha imponert i den årlige øy-kampen mellom Stokkøya og Linesøya begynte det å svirre rykter om at Erik Hoff forberedte seg til et comeback for IL Tempo. Sportsdirektør Kent Holmli avviser at det er noe hold i disse ryktene.

02.07.11 - According to News of the World ex- ski jumper Daniel Forfang has issued a come and get me plea to IL Tempo.

- I'm in my best form ever! I will be IL Tempos greatest striker they have ever had. I can score ten goals every game and hundred goals in season. I will work very hard defensively and attend every training!

Morten Solem has, on behalf of IL Tempo, denied every interest in Forfang.

JUNI
20.06.11 - I forbindelse med den årlige sommerfesten skal IL Tempo-spiller John Johnsen ha forespurt Kenneth Aalbu om et comeback. Men Aalbu skal ha dratt på det og sagt at han ikke har jogget på 6 år og lagt til at føttene ikke går like fort som overarmene lenger.

13.06.11 - Eivind Arne Bjaaland liker ikke at Håkon Hiller har overtatt rekorden som tidenes eldste IL Tempo-spiller. Et comeback i 2013 kan være aktuelt.

- Jeg trenger to år å trene meg opp på, sier "Bjelle".

MAI
23.05.11 - Bokseren Farhad Amaru prøvespilte i dag for IL Tempo, uten å få kontrakt med klubben.

14.06.11 - Stian Finckenhagen bekrefter at han ikke kommer til å spille for Nidelv denne sesongen, men sier at han mest sannsynlig kommer til å velge Petter Northugs lag Mosvik (MILF) fremfor IL Tempo.

05.05.11 - Sølve Fottland takket nei til en overgang til IL Tempo og signerte i stedet for Charlottenlund.

02.05.11 - Bokseren Farhad Amaru prøvespilte i dag for IL Tempo, uten å få kontrakt med klubben.

01.05.11 - Mausund-kaptein Kim Hansen, som har vært linket til IL Tempo helt siden nyttår, sier at det ikke blir aktuelt med noen overgang til IL Tempo i denne omgang ettersom han allerede har sesongdebutert for Mausund. Hansen avviser likevel ikke at han kan komme til å spille for IL Tempo ved en senere anledning.

APRIL
25.04.11 - Bokseren Farhad Amaru prøvespilte i dag for IL Tempo, uten å få kontrakt med klubben.

22.04.11 - Christian Mjølhus signerte i dag for Levangerstudentene. IL Tempo har latt spilleren gå vederlagsfritt som belønning for lang og tro tjeneste.

21.04.11 - Bokseren Farhad Amaru prøvespilte i dag for IL Tempo, uten å få kontrakt med klubben.

20.04.11 - Mats Koray Genc ble i dag fristilt fra IL Tempo etter at kontrakten gikk ut.

18.04.11 - Bokseren Farhad Amaru prøvespilte i dag for IL Tempo, uten å få kontrakt med klubben.

14.04.11 - Yavus Akbina signerte i dag en ny ettårskontrakt med IL Tempo etter å ha prøvespilt for en rekke klubber, bl.a. Kolstad, Heimdal, Kattem og Sverresborg uten å ha fått kontrakt.

09.04.11 - Thomas Mjølhus bestemte seg i dag for å fortsette i IL Tempo etter å ha trent med Byåsen Festfotball en periode. - Blod er tykkere enn vann, sa Mjølhus i en spennende kommentar.

05.04.11 - Bare to dager etter å ha blitt fristilt fra IL Tempo, signerer Bent Skretting for Lensvik. IL Tempo-direktør Kent Stian Holmli føler seg lurt og anklager Skretting for å bedrive skittent spill.

03.04.11 - Bent Skretting meddelte i dag at han legger fotballskoene på hylla. - Jobb og familie må gå foran fotball, forklarer Skretting. IL Tempo fristiller Skretting.

01.04.11 - Magnus Sarheim skal visstnok ha bestemt seg for å gjøre comeback i IL Tempo. Det hele viser seg å være en dårlig april-spøk. Også Steinar Larsen sier han skal gjøre comeback, og skremmer med det vettet av IL Tempo-fans verden over.

MARS
27.03.11 - Buvik skal ha kastet seg inn i kampen om Vegar Olsen. Nyheten når aldri media, ettersom Vegar Olsen på egen hånd skal ha avvist interessen.

25.03.11 - Rissa-spiller Kent H. Skalmerås, som scoret alle målene til Rissa i forrige sesong, signerte i dag for 2. divisjonslaget Steinkjer, og er dermed ikke aktuell for IL Tempo.

FEBRUAR
22.02.11 - Vegar Olsen gjør videre forhandlinger mellom Kattem og IL Tempo overflødige og sier at han blir i IL Tempo resten av karrieren.

20.02.11 - Emil Hauge sier at en overgang til IL Tempo ikke kommer på tale. Noe som kan medføre at IL Tempo trekker seg fra videre forhandlinger.

18.02.11 - Vegar Olsen skal på det nærmeste være klar for Kattem, men IL Tempo krever Emil Hauge i bytte.

17.02.11 - Joakim Rønning sier at det kan være aktuelt med et kort og lite IL Tempo-comeback i sommer. Men det forutsetter skreddersydd spillertrøye.

16.02.11 - Kattem skal ha lagt inn et bud på IL Tempos Vegar Olsen.

10.02.11 - Tor Martin Olsen skal den siste uken ha trent med Hommelvik. Olsen har imponert såpass mye at et kontraktstilbud skal ha ligget klart. Olsen skal umiddelbart ha avvist evt. tilbud og sagt at han satser alt med IL Tempo i 2011.

JANUAR
01.01.11 - Robin Rasch Indergård og Ole Kristian Indergård tar over som trenere i Lensvik etter at play-as-you-pay kontraktene med IL Tempo gikk ut.

Flere rykter? Meld dem inn i kommentar-feltet under.