TIRSDAG 8. JULI 2008

Folket har talt. Det er ingen tvil:
VI VIL SE IDOL-KETIL!

 

(Schwartswood) Man må helt tilbake til den gangen Ketil Stokkan vant den nasjonale kvalifiseringen til Eurovision Song Contest (aka. Melodi Grand Prix) med monsterhit'en "Brandenburger Tor" for å finne sist gang jubelen stod så til de grader i taket i Schwartswood på Romolslia. For da IL Tempo.no kunne avsløre at IDOL-Ketil hadde knust de andre kandidatene til "Ønskereprisen" i fillebiter var det ikke lite takket være urbeboerne i den lille drabantbyen et steinkast utenfor Trondheim.

"Vi er så fryktelig stolte over Ketil," "Sett opp en statue av han på idrettsplassen" og "Oppkall idrettsplassen etter han, nei, oppkall kolonialbutikken etter han!" var bare noen av tilbakemeldingene IL Tempos utsendte reporter fikk. På idrettsplassen skal de dessuten ha vist hele seansen på storskjerm og hærskarer av ungpiker, bestemødre og latex-kledte gutter skal ha menget seg sammen for å overvære seansen. Jubelen stod i taket og Renholdsverket har opplyst at det vil ta flere dager å rydde etter festen. Det er ingenting som tyder på at festlighetene vil legge seg enda og her vil nok både ulvehyl, kråkehyl og kanskje også "Mom is home" runge utover de sene nattetimer.

Ingen tvil at folket ønsket seg IDOL-Ketil?
Folket avga tett oppunder 900 stemmer på de 7 dagene avstemningen lå ute, noe som er intet mindre enn imponerende. En talsmann for IL Tempo.no uttalte underveis i festlighetene i Schwartswood at tallet er sjokkerende høyt og at det er mer enn grunn til å tro at det ligger muffens og ulumskheter til grunn.

Resultater Ønskereprisen:
1. IDOL-Ketil, 828 stemmer
2. SHINE, 7 stemmer
3. Haaken, 5 stemmer
4. Hopp-Solem, 3 stemmer
5. Curly Vegar, 2 stemmer
5. TV3-Alex, 2 stemmer
7. Eikebrokk, 0 stemmer


- Jeg vil bli veldig overrasket hvis det i ettertiden ikke kommer frem opplysninger om både korrupsjon, triksing med tall, bestikkelser og under-bordet-strategier i forbindelse med avstemningen. Dette er ikke som et kommunevalg, dette er langt viktigere, sier talsmannen som bekrefter at det trolig har vært stilt store økonomiske krefter til rådighet for å "kåre" vinneren.

Verken Ketil Thorsø, aka. Ulven, eller artistens manager Tor Martin Olsen svarte på IL Tempo.no sine henvendelser sent mandag kveld.