TORSDAG 24. JANUAR 2008

Trøndelag Fotballkrets:
Kampoppsettet endres!

(Trøndelag Fotballkrets) Etter at IL Tempo gav Fotballkretsen det glatte lag og serverte en knusende dom over mattekunskaper og rettferdighetsteori har kretsen på det snarest endret oppsettet for sesongens 5. divisjonsavdelinger. Fortsatt skraper 2'er-lagene i hjørnene, men det er i det minste en gjenganger at avdelingene består av 10 lag.

- Som gammelt kommunistsvin gjør det godt å se at rettferdigheten seirer og at det forsatt er rom for likhet i 5. divisjonssamfunnet, men det er jo likevel litt kjipt å måtte "si fra seg" 4 ekstra kamper. Når det er sagt, er det fullt mulig at 22 kamper hadde blitt for mye for en IL Tempo-stall som på siden av profesjonen også bedriver andre hyggelige varianter av fritidsaktiviteter, som jakt, fiske, golf, skating og åndelighet, sier Magnus Sarheim, mens han fisker frem Maos lille røde fra innerlomma.

- Dette er min livsnerve, min ledestjerne, "kommuniserer" Sarheim med dobbel betydning.

2 lag ut, ingen inn

Etter at KIL/Hemne 3 og KIL/Hemne 2 byttet plass, var det mye som tydet på at avdelingen hadde satt seg, men med årsaker som "flere etteranmeldte lag" greide endelig Fotballkretsen å legge 2 og 2 sammen og opprette en ny avdeling. Dermed teller de fleste avdelingene 10 lag og Freidig 2 og Trondheim Hattrick bytter avdeling. Dermed står følgende 10 lag tilbake i det som VAR 5. divisjon avdeling 6, som NÅ er 5. divisjon avdeling 8:

IL Tempo
Kroppan
Møllenberg
Astor 2
Flatås 2
Oppdal
KIL/Hemne 2
National 2
Vestbyen
Utleira 2