FREDAG 17. AUGUST 2007

Verdenspremiere på den nye IL Tempo-sangen:
'LIKE SEXY SOM
EN KVINNE'

(Studio 69) Så er den endelig her, sangen fotballelskere verden over har ventet på. Med en tekst så måpende at den gir begrepet absolutt apati en helt ny mening. En lyd som når et slikt klimaks at det vil være meningsløst og respektløst å snakke om en musikalsk orgasme. Å slippe en fotballsang i regi IL Tempo forplikter, og Darth Nielsen Bands "IL Tempo - like sexy som en kvinne" mer enn følger opp en trend satt at Argentino og Satansmurfen.

På spørsmål om arbeidet med sangen har vært en helvetesprosess med mange søvnløse netter og uenigheter innad i bandet med imploderende effekt, svarer vokalist og frontfigur David Thyge Nielsen avvisende. Kjekkasen legger den ene foten over den andre og blunker lurt mot resten av bandet. Dvs. to av dem, sistemann, trommisen Andreas Thyge Nielsen ligger hjemme med hodet på bløt etter tidenes fyllekule natt til fredag.

- Teksten kom til oss som på bestilling. Vi brukte vår egen måte å skrive tekster på, la til litt av IL Tempos historie, sjarm og ironi og satte noen noter til. Det hele var gjort unna på en helg. Ja, faktisk ble sangen så bra at vi ville gjort den til bare vår egen om det ikke var på bestilling fra IL Tempo. Det var produseringen og mixingen som tok overraskende lang tid, smiler Thyge Nielsen.

Tett på nett med Darth Nielsen Band
I forbindelse med lanseringen av "IL Tempo - like sexy som en kvinne" stiller også bandet til nettprat. Bandet har satt av hele lunsjpausen sin neste fredag, mellom intervjuer med radio, tv og aviser, til å svare på spørsmål fra IL Tempo-fans, groupies og andre som måtte ha behov for å få svar på et spørsmål.

- Og vi tar laaaaaange lunsjpauser, bemerker gitarist Martin Høyer-Hansen.

Latteren runger på Hotel Bakeriet. Et strøkent hotell i Trondheims best bevarte gateskatter. I samme gate som IL Tempos samarbeidspartner Three Lions. Hvem kan vite at akkurat her, i denne gata, på dette hotellet, sitter det som i akkurat dette øyeblikket er Norges heteste fotballrockestjerner.

I slutten av neste uke vil IL Tempo.no i "Tett på nett med Darth Nielsen Band" legge ut alle spørsmålene bandet rekker å svare på. Og skal vi tro bandmedlemmene blir det mange.

- Vi svarer på alle. Fansen elsker oss og vi elsker fansen!