TORSDAG 1. MARS 2007

Eivind Bjaaland meget positiv etter 6-1 tap for Åfjord:
Idealistisk galskap?

(Byåsen) IL Tempo tapte 6-1 i årets første treningskamp, men coach Eivind Bjaaland depper ikke av den grunn. Ja, faktisk fant Bjaaland mer positivt enn negativt å sette fingeren på og legger trippelovergangen til Olsen, Jenssen og Johnsen til grunn for nyvunnet superoptimisme og motivasjon.

- Dette kan bli en supersesong!

Eivind Bjaaland, IL Tempo tapte 6-1 i årets første treningskamp. Dette kan umulig love bra, eller hva?
- Vi må ta det for det det var, en kickoff, masse nye spillere i diverse form, viktigste var å komme igang og få nye spillere i action, mer enn det legger jeg ikke i det.

Kan IL Tempo reise seg etter tapet av Olsen, Jenssen og Johnsen?
- Hehe, jeg er mer motivert enn noen gang. Kunne ikke fått bedre motivasjon. Det blir steinhardt å få til ettervekst etter Olsen, han har vært bautaen i IL Tempo-forsvaret, men de andre har vi allerede erstattere på plass for.

- Vi skal erstatte fraværet av ekstreme individuelle ferdigheter med kollektive ferdigheter. Kollektivet seirer alltid over individet, mange er alltid sterkere enn én.
- Jeg tror det sosiale kommer til å bli en viktig faktor for prestasjon, det har jeg virkelig trua på etter at den klikken forsvant. Tror vi får en ny æra når det gjelder garderobekultur, noe som er helt essensielt.

Spillende trener i år?
- Nå har jeg ikke kunnet gå på tre dager etter kampen, men dersom vi får til et sko-opplegg så har jeg troa på en ny vår etter to måneder med intensivtrening.

6-1 tap til tross, noen som skilte seg ut positivt på søndag?
- Ja, utvilsomt. Ole Kr. Indergård viste frem gode tendenser offensivt, Guttormsen ser ut til å kunne bli en strålende indreløper, Coelho, vår lille portugiser, viser frekke tendenser og stopperdebutant Stein Roar Skretting kan bli et bra forsvarsemne med litt coaching og mer trygghet.