- - - |
Mandag |
Tirsdag |
Onsdag |
Torsdag |
Fredag |
Lørdag |
Søndag |
Kl.
7 |
4
brød-skriver m/servelat, kaffe.
Eple. |
4
brød-skriver m/nugatti max, kaffe.
Mango. |
4
brød-skriver m/brunost, kaffe.
Appelsin. |
4
brød-skriver m/banan, kaffe.
Dadler. |
4
brød-skriver m/lett-syltetøy,
kaffe. Rosiner. |
Engelsk
frokost. Egg & bacon. Te. Tørket
aprikos. |
Frokost-blanding,
melk. Pære. |
Kl.
11 |
3
brød-skriver med ost og skinke.
Saft eller vann. |
3
brød-skriver med ost og skinke.
Saft eller vann. |
3
brød-skriver med ost og skinke.
Saft eller vann. |
3
brød-skriver med ost og skinke.
Saft eller vann. |
3
brød-skriver med ost og skinke.
Saft eller vann. |
Junk-food
eller baguette evt. pølse i lompe,
unngå brød. Brus. |
Sandwich
eller baguette.
Valgfri drikke uten sukker. |
Kl.
15 |
Fiske-boller.
Begrenset inntak av poteter. Max. 3
av vanlig størrelse. |
Fisk
eller skalldyr. Hoved-saklig fileter
av torsk eller laks. Salat. Ikke poteter. |
Taco
eller annen mexi-cansk mat, være
seg Fajitas e.l. Unngå skjell-lignende
tilbehør. |
Tunfisk
i herme-tikk. Ikke mer enn 8 bokser.
Skylles ned med vann. |
Kylling-filet.
Kan spise poteter, men ris er å
fore-trekke. Pasta hvis fotball-kamp
på kvelden. |
Spise-
og drikke-dag. Begrens karbo-inntaket,
og vin er bedre enn øl. Max.
en halvkilo smågodt. |
Finkveld.
Inviter venner og server dem ukas kulinar-iske
høyde-punkt. Bakte poteter, indrefilet
av kalv e.l. |
Kl.
19 |
3
brød-skiver m/valgt lett-pålegg. |
3
brød-skiver m/valgt lett-pålegg. |
3
brød-skiver m/valgt lett-pålegg. |
3
brød-skiver m/valgt lett-pålegg. |
3
brød-skiver m/valgt lett-pålegg. |
Nattmat.
Hoved-saklig burger eller kebab. |
Rester
av dagens middag, men ikke poteter. |