ONSDAG 18. MAI 2005

NY MÅNEDLIG UTMERKELSE:
Kårer månedens spiller

(Regnbuen og luftslottet) For ytterligere å stimulere IL Tempo-spillernes vilje til gode prestasjoner og oppmøte på trening og kamp, besluttet IL Tempo-styret å opprette kåringen av "Månedens Gigant." Prisen vil for første gang bli utdelt foran hjemmekampen mot Flatås 29. mai på Nissekollen og foreviget med presse til stede.

I IL Tempo-styrets pressemelding kan man lese at til grunn for utmerkelsen vil spillernes prestasjoner på kamp og trening ligge, utenomsportslig fremtreden, holdninger, kameraderi og sist, men ikke minst, oppmøte på trening og kamp til riktig tid.

Deles ut på Nissekollen 29. mai av "Kong Kværnø"
For at evnementet skal virke viktig også for spillerne, har IL Tempo forhandlet frem en avtale med klubbens eneste æresmedlem og keeperlegende, ikonet Roger Kværnø, om å dele ut prisen før sesongens første hjemmekamp.

IL Tempo ønsker i denne anledning også å sette farge på et ellers folkefattig og arrangementssvakt Nissekollen, og det er også planer om at dagens sponsede matchball ankommer stadion rett før avspark, et avspark som skal foretas av Roger Kværnø selv.

Pauseunderholdning
I pausen skal det også foretas konkurranser som en form for pauseunderholdning. Den første er rett og slett: "Hvem har IL Tempos lengste innkast?." Foreløpig påmeldte her er Tor Haakon Bjørgum, Steinar Larsen og Eivind Arne Bjaaland, men sene påmeldinger kan plutselig dukke opp.

Den andre konkurransen heter intet mindre enn: "Tupp den jævla ballen i mål fra egen banehalvdel," som rett og slett går ut på å dryle ballen i mål uten at ballen berører bakken underveis. Vidar Jenssen har søkt om å få dleta med et handicap på én sprett, men søknaden ble umiddelbart avvist.


.: Diksujonsforum :.

Hvem har IL Tempos lengste innkast?

 

 

Nyheter
14.05.2005
Kaptein Hoff sikter mot toppen
13.04.2005
IL Tempo avgjorde før pause mot Nidaros
11.05.2005
Foran oppgjøret Nidaros - IL Tempo
10.05.2005
IL Tempo-tempen for mai måned
07.05.2005
Oppsummering av 2. serierunde
Forum

Det skjedde