TIRSDAG 19. APRIL 2005

IL Tempo vant kampen
PRELLER IKKE FORNØYD

(Trikkestallen) Til tross for seier og null baklengs mot 4. divisjonslaget Fosenlaget på søndag, er ikke Robert Preller spesielt fornøyd. Diamanten retter nå en pekefinger mot sine medspillere foran sesongpremieren på lørdag som han er redd skal ta for lett på oppgaven.

- Lagdelene henger ikke sammen og vi jobber ikke nok noen av veiene. På lørdag er det alvor og Åfjord kommer nok til å true oss adskillig mer og oftere enn det Fosenlaget gjorde. Kommer vi ikke hjem med flere folk da, kan vi gå på en smell allerede i første kamp, konkretiserer Preller.

Får støtte av medspillere
Også midtbanepluggen John Johnsen utviste en viss redsel for manglende tenning og konsentrasjon. Johnsen husker med gru tilbake på begge IL Tempo-lagenes sesongstart for et år siden, da begge lagene gikk på smeller som nesten spolerte hele sesongen. IL Tempo II tok avdelingsseieren på forskudd etter 7-1 seier i premieren, mens IL Tempo I havnet i bakleksa etter to tap mot dumpekandidaten National på de tre første kampene.

- Jeg sikter ikke til enkelspillere, det virker bare som om det ligger en nedlatenhet og arroganse over hele spillergruppa. Stallen har aldri vært så bred, aldri så talentfull, men likevel bærer spillet vårt preg av unøyaktighet, barnefeil og taktiske feilskjær. Det er ikke ofte jeg taler med slike ord, men i dag tar skeptisismen overhånd. Jeg er rett og slett nervøs, avslutter Johnsen.

Skadefri tropp
Foreløpig er ingen skader eller forfall meldt foran lørdagens premiere mot Åfjord. Hvorvidt noen spilte seg ut eller inn under søndagens kamp mot Fosenlaget, er vanskelig si på dette tidspunktet, men at onsdagens trening vil være helt avgjørende både med hensyn til startellver og tropp, er hevet over enhver tvil.


:: Diskusjonsforum ::
Kommer sesongen for tidlig, eller skjerper IL Tempo seg i tide?

 

 

Nyheter
17.04.2005
IL Tempo banket Fosenlaget - såvidt.

15.04.2005
Geir Bekken på ditt skrivebord

13
.04.2005
Ronnie Gjevik solgt til Hasle/Løren

12
.04.2005
IL Tempo-tempen for mars måned

12
.04.2005
Historien om IL Tempo - Årene '99-'01

Forum

Det skjedde