LØRDAG 7. MAI 2005

2. serierunde fullført
Ett lag med full pott

(5. divisjon avd 6) 1. serierunde bød oss på mange overraskende resultater og selv om 2. serierunde var en anelse mer som forventet, har Sverresborg 2 virkelig fått lim på pinnen, mens Nidaros, IL Tempos neste motstander, nærmest ser fortapt ut i bunnen.

Resultater 2. runde: Lade - Nidaros 5-4, Bjørgan 2/Fosen 2 - IL Tempo 2-2, Flatås - Øya FC 2-2, Bjørgan 2/Fosen 2 - Ørland 1-4, Sverresborg 2 - Flatås 4-3, (Ørland-Åfjord 0-2)

Et helt annet Bjørgan-lag
IL Tempo møtte som forventet et helt annet Bjørgan-lag enn det divisjonskollegene Lade FK gjorde, med flere 3. divisjonsspillere. Ørland spilte et par dager senere også mot Bjørgan/Fosen og vant 4-1, men uten at c53twve0h_db478742.no kjenner til hvilket lag laget fra Bessaker stilte denne gangen.

Lade FK er nå det eneste laget som ikke har avgitt poeng, mens Nidaros er det eneste laget som ikke har tatt poeng. Disse to lagene møttes også til dyst på Lade kunstgress, en kamp som var dørgende kjedelig til det var spilt 55 minutter. Da scoret Nidaros to kjappe, men Lade FK slo nådeløst tilbake og scoret 5. Nidaros reduserte to ganger, men Lade FK holdt ut for serieledelse.

Sverresborg 2 overrasket alle med uavgjort mot Øya FC, og fortsatte å overraske med seier 4-3 over Flatås. En skuffet talsmenn for Flatås kunne meddele følgende rett etter kampslutt: "3 av målene burde aldri ha vært mål. ABC-feil som gjentar seg gang på gang...Blir så jævlig irritert, menmen, det er bare 5. divisjon."

Hvor lenge varer Lade FK?
På tirsdag skal Lade FK spille bortekamp "hjemme" på Lade kunstgress mot Øya FC. Hjemmelaget har spilt to uavgjorte kamper til nå og virker å være i stigende form. Mange vil hevde Lade FK har hatt særdeles mye flaks så langt denne sesongen, på tirsdag vil de nok forsøke å bevise det motsatte.

IL Tempo møter Nidaros på samme bane på fredag, en kamp Nidaros har varslet krigersk innstilling for å vinne. For til tross for en kronglete start på sesongen med lite treninger og dårlig mannskap, har Nidaros fortsatt ambisjoner om å vinne avdelingen. Åfjord tar imot Bjørgan/Fosen neste onsdag, et oppgjør som er helt umulig å forutse, da Bjørgan/Fosen ser ut til å stille med totalt forskjellig mannskap fra en kamp til den neste.


:: Relaterte saker ::

30.04.05 Oppsummering av 1. serierunde
Tabell og resultater

:: Diksujonsforum ::
Lade FK - Billig blaff eller seriøs utfordrer til mesterskapet?

 

 

Nyheter
07.05.2005
Erik Hoff som bakgrunnsbilde
07.04.2005
Eikebrokk mottok tomme trusler fra spiller
05.05.2005
Stigende besøkstall for c53twve0h_db478742.no
03.05.2005
Jenssen forbannet over å bli vraket
02.05.2005
IL Tempo fikk med seg ett poeng hjem fra Bjugn
Forum

Det skjedde